fredag 5. april 2013

Ha det på badet....


..eller god kveld, din søte karamell, som er eit mykje finare uttrykk spør du meg.

Vinteren held fast og kulda vil ikkje gje slepp. Einaste kjekke med dette "uveret" er sola. Ho skin og ho skin. Heilt mirakuløst spør du ein ellers so regnvant vestlending. Men eg er kommen til det punktet der eg ville vald regn framfor sol....for å få snjoen vekk og våren heim. Ja eg veit det er som å banne i kyrkja og eg kjem til å angre tusen gongar når me sit der gjennomsiktige og lysegrøne eingong i sommar, på tredje månaden med regn og heilt har gløymd kor sola ser ut...

God fredag!

6 kommentarer:

 1. amen !

  god fredag tel dæ åsså og takk førr hærlig kommentar !

  SvarSlett
 2. Hihi ja eg har tenkt tanken at dette finværet gjere at me får lange perioder med regn,men me får være optimistiske og håpe det blir bra i sommar og men at ein hadde trengt litt regn no det er nok sikkert men helst om natta:)
  Nydelige bilder!

  Fine helg til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Så fine bilder.
  Jeg er litt redd for at det er akkurat sånn det blir. Vi bruker opp all solen nå, og i sommer blir det regn, regn og mer regn. Solen blir bare et vagt minne.
  Så det kan godt komme litt regn nå...

  God helg til deg og dine.
  Klem

  SvarSlett
 4. Kva med "snakkast i kveld, din feite karamell" som nevøen min sa til naboen ein gong. Ikkje like sjarmerande alt som kjem frå barnemunn...

  Heller plussgrader og regn enn minusgrader og sol seier no eg, vestlending på min hals. Men helst av alt sol og plussgrader, då!

  SvarSlett
 5. Jeg X fingrene for like fin vær i sommer. Skal nedbørsmengden stå i stil med tidligere år og statistikk, så blir det noen enorme nedbørsmengder fremover for å veie opp de tørre månedene vi har hatt til nå på Vestlandet. Sol eller ei, god helg!

  SvarSlett
 6. Eg og vil har regn! Så då får gå til kyrkje ilag :-) Her vert ein anmeldt dersom ein tenner bål. Og telen sitt godt i jorda. Kor kjekt er det da?!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.