søndag 6. januar 2013

Quo Vadis


Det er januar i enda eit nytt år. Alle år er bonus tenkjer eg, men lurar likavel kva eg skal fylle det med. Skal eg prøve å unngå ein del feller frå i fjor? Skal eg prøve den utruleg store utfordringa det er å endre vaner ein har lagt seg til i åras løp? 
Kva skal ein blogge om? Kvifor blogga ein i det heile? Stormannsgalskap veit eg at nokre eg kjenner ville svare...inni seg... og dei har sikkert litt rett i det og... eg trur likavel det er meir, men eg er open for alt, sjølv mindre flatterande karakteristikkar... personeleg trur eg det er eit behov for å meddele seg, å verte sett, utan at ein drøyme om verdensherredøme eller er galen av den grunn. 

Gleda ved å inspirere. Nettverket av bloggarar med gode intensjonar og positive ord å dele, dreg  heller ikkje ned. Det er litt meir enn å sitje på Fjesboka å venta på å verte likt...eller ikkje likt.... det vert ei slags dagbok for seg sjølv også, bilder på dagane som gjekk..sjølv om mykje av dagane gjekk...med på nettopp det, å blogge....

Kor er det med deg, skal du blogge like mykje neste år, og om kva?

14 kommentarer:

 1. Ja, hvorfor i all verden blogger vi. Når vi har det så travelt i hverdagene våre. Men jeg er helt enig med deg; litt å bli sett og hørt.. Det trenger ikke være så store saker. Noe er koselig å vise frem, noen gir oss kjempefine tips og ideer.. For mitt vedkommende tror jeg bloggene har erstattet ukebladene.. Det viktigste er jo at vi koser oss med dette - da er det bare en hyggelig "hobby" å holde på med. God bedring i armen din!

  SvarSlett
 2. Kjære deg, takk for nydeleg kommentar!
  Ja, eg har tenkt å fortsette å reflektere dette året også.
  Har blogga frå 14.juli i 2009. 3 1/2 år! 501 innlegg har det blitt.
  Kva det har gitt meg? Gode bloggvennskap, har fått masse glede og kanskje gitt litt av og til? Bloggverda kan vere så mangt.. men eg opplever den for det meste god.
  Vil gjerne at du også held fram. Du har mykje å gi på din måte. Takk!!!

  SvarSlett
 3. Hei igjen,
  Takk for opplysning om at jeg har ordrebekreftelse på bloggkommentarer - det ante jeg ikke ... er det mulig ... det er jo det mest irriterende jeg vet selv ... herlighet altså. Nå tror jeg den er vekk, kan du evt legge igjen en kommentar hos meg og se om det er ok nå? Når det gjelder blogging må du bare våge å slutte ;) Som så mange andre, finner jeg bloggen din inspirerende og morsom. Jeg skal blogge masse i 2013, heve meg over alle hevede øyebryn, og gjøre min greie :)
  Godt nytt bloggår :)

  SvarSlett
 4. Det er igrunn fint å tenke litt over det med blogging,det har hjulpe meg masse,bare det å møte så mange flotte folk og det å utvikle seg med både foto og alt,eg er så glad eg begynnte og iløpet av litt over 1 år så har eg kun fått ein grusom stygg kommentar og den satte djupe spor men eg lot ikkje den personen knekke meg så eg forsatte å blogge og er så glad for det:)trur kanskje ein del er misunnelige rundt,me er jo kun vanlige folk som har ein fin hobby:)

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Hei på deg,
  For meg er bloggen først og fremst et kreativt forum. Et sted jeg kan boltre meg med ideene mine, sysle med foto, grafisk design og ikke minst interiør. Klart det kan være en bonus å bli satt pris på og få positive tilbakemeldinger - men jeg synes nå det var stat å blogge da det bare var mamma og en venninne som leste bloggen min også, jeg :)

  Også har jeg faktisk som mål å blogge litt mindre i 2013! 5-6-7 innlegg i uka kan bli i meste laget synes jeg, derfor skal jeg heller blogge litt mindre, og forhåpentligvis litt smartere!

  *fingers crossed*

  Ha en finfin søndag :)
  -Signe  SvarSlett
 6. Enig med deg i det du skriv om blogging. Etter at Eg vart hekta på IG, så har det dabba litt av med blogginga, men trur ikkje eg sluttar.
  Du tek fantastiske bilder, både her og på IG.

  SvarSlett
 7. Godt skrevet og enig i dine betraktninger.
  Jeg syns det er en tilfredstillelse å meddele det jeg skaper, det gir ekstra inspirasjon.
  Hyggelig at jeg fant deg!

  Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, jeg var logget på feil bruker (skal ikke stå Roger!)
   ;)

   Slett
 8. HEI:)
  JEG KOSER MEG MED Å BLOGGE OG Å BESØKE BLOGGER
  LEDER MEG TIL Å BLOGGE I 2013 OGSÅ
  KLEM ELI:))

  SvarSlett
 9. Hei søte!
  Jeg skal blogge som jeg gjør, men jeg skal bruke mindre tid til å sjekke hele tiden og på å ordne ting her og der. Jeg skal være mer bevisst på hva jeg bruker tid på og hvor mye...

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff* kjenner jeg savner fininger som deg.

  Klemklem

  SvarSlett
 10. Hei og Godt Nytt År!
  Dette har eg også gått og bala litt med- eg har perioder der eg er svært aktiv på bloggen og eg har perioder der eg er fråværande i lange perioder. Trur eg forheld meg til andre bloggar omtrent som til eit vekeblad- berre det at her er det no så uendeleg mykje meir å hente og så er det no kjekt å ha eit kontaktnett i blogglandia også- for "venner" kan ein vel aldri få for mange av?! Når det gjeld kvifor eg bloggar så må det vel være som du seier- lysta til å dele og tilbakemeldingane ein får frå likesinna? Fotointeressa har blomstra etter at eg starta å blogge og den har gitt meg uendeleg mykje- det same har interessa for hage og hagearbeid- reine rekreasjonen! Så får vel det heile bli ein balansegang- eg vel å bruke så mykje tid på blogging at eg beheld kontaktnettet- og så lite at det ikkje går utover den daglege "dronten"!
  Ønsker deg ein fortsatt fin søndagskveld og ei fin ny veke- og så håpar eg at du vil fortsette å blogge og å dele dine inspirerande bileter også i 2013!
  Klem frå Monica!

  SvarSlett
 11. nei..sei det...store spørsmål dette..eller små om du vil...ka en gjer da te...! Lykke te med rekonvalisens.lurer på om du har begynt å skrive med usynlig blekk i kommentarfeltet på bloggen min..eller om det berre e at du liksom ikkje har kraft i hånda etter operasjonen, slik at det ikke blir touch på tangentane..hehe...jau jau...! God rekonvalisens..du kan sitte og klappe katta litt...det gjer eg!

  SvarSlett
 12. Hei
  Ikkje sikkert at det å blogga handlar berre om å bli sett - kanskje handlar det like mykje om å sjå. Og å fortelja om det ein ser, slik at fleire kan sjå det stora i det litla - kvardagen!
  Godt nytt bloggår
  Klem frå Reidun

  SvarSlett
 13. Både du og de som har kommentert har oppsummert poenget med blogg så flott.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.