torsdag 17. januar 2013

Cupcakes tè dei trengande


Som mange sikkert har fått med seg så er eg veldig glad i fuglane i hagen. Og det er ikkje få krone som havnar i kassa på Plantasjen fø utstyr og mat til desse. I år har eg måtta gjere ting litt ansleis sidan katten sit på lur og håpar på litt pipfilèt te middag.
Det utkasta juletreet har no fått æra av å vere fuglematar og i går laga eg cupcakes av delfiafett, nøtter og fuglefrø. Nåkre paradisepler til pynt fekk og vere med. Fø kem veit, kanskje fulgane er mykje meir kresne på estetikken enn folk flest....

Fø dei so tenkje at da ikkje e måte på kva prosjekt eg brukar tida på, og at eg kanskje burde prioritert mann og unga, og hus og jobb... so er eg for tida sjukemeld og har allverdas tid til slike heilt unyttige ting... om litt er me tilbake i den travle kvardagen der eg har nok med å halde huset reint og passe på kva ungane skal ha med i sekken frå dag til dag... men i mellomtida è da jo lov å kosa seg litt.. eg har jo trass alt håve onna armen og armen i bind... :D

9 kommentarer:

 1. Kos deg!
  Det er viktigast no :-)
  Når ein er sjukmeldt må ein få lov å prioritere det vakre!

  klem

  SvarSlett
 2. Herlighet.. Såå koselig. Du er flink!

  SvarSlett
 3. Herlighet så flink du er. Jeg har enda ikke somlet meg til å lage fuglemat selv, men planene er der fremdeles. (Jeg er flink med planlegging, ikke så veldig flink med gjennomføring...sjerpings.
  Bildene er superflotte som alltid!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hehe - håve onna armen og armen i bind - det høres ikke så kjekt ut, det er godt du kan lage disse lekre cupcakene da. Jeg har laget noen også, men ikke så flotte. Kjekt å se når fuglene mesker seg i kulda. God bedring til deg:)

  SvarSlett
 5. Tenker du kosar deg ja- og det er no lov- Strengt tatt brukar vi vel litt for lite tid til det slik til kvardags...og dessuten kan no vi andre også glede oss over sprella dine etterpå. Delt glede er dobbel glede seier dei- og det er vel netopp det du gjer: delar med oss?! Og noko av det aller viktigaste er å glede andre har eg lært- så slik sett synest eg du ligg svært godt ann ;-)
  Klem frå Monica!

  SvarSlett
 6. Når eg vert småfugl så veit eg kven sin hage eg skal bu i, det vert sjølvsagt din! For eg vert ein småfugl som set pris på estetisk nytelse i form av cupcakes-frø :-) Sidan eg har vore totally no-show i bloggeland i det siste veit eg ikkje nett kvifor du er sjukemeld, men ønskar deg god betring!

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. Ja, fint skal det være for våre venner med vinger. Fikk nesten lyst på en cupcake selv jeg:)Bloggen din er så steike vakker at!

  SvarSlett
 8. JAA.trass alt!!
  vårrå te stess..være til stede...min ven..så enkelt..sååå vanskelig! natta!

  SvarSlett
 9. Heldige er småfuglane i ditt nærområde:-) Kjekt med fugleliv i hagen. Fine, fine bilder!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.