tirsdag 8. januar 2013

Ikkje heilt meg...


NIB si utfordring denne gongen heiter "From within". Altså innsida ut, slik interiørmessig. Ein ting er at eg slit litt med å fotografere i det heile med berre ein arm, takk og lov for fjernkontroll og stativ. Men  sjølv om eg fotograferar ting som eg har og som fins i mitt hus, so vart detta ikkje heilt meg..


..eg hadde håpa at det skulle spretta eit par rosa pompoms fra Søstrene Greene ut midt i fotograferinga, sidan da e da dei fleste har inni seg for tida, men nei...litt bling var alt..litt bling frå Indiska var alt eg klarte å pressa ut..og resultatet..nei..ingen kandidat, for dette vart nok ikkje heilt meg likavel...

Da anar meg at me no er inne på det som er meg slik reint interiørmessig...lite som er heilt meg, for eg er litt av alt...ja, trur eg...og kvar var blomane? Og fargane? Og det litt overdådige...som eg ikkje vågar vise fram?

Fristen er vist i morgon..lite sannsynleg eg kjem fram til noko bra til då, men likar å måtte tenkje litt beint på, kva er no eigentleg min stil..slik innanifrå?

8 kommentarer:

 1. Hehe, bildene er i allefall vakre, og det er helt deg med vakre bilder. D

  SvarSlett
 2. Morsomt du skriver :)
  Kanskje dèt er typisk deg....fra innsiden og ut?

  Anita

  SvarSlett
 3. Enig med dei to andre..

  Stor klem på ein heilt vanleg tysdag ;-)

  Og God betring forresten, er ikkje spøk ver "handi" kappa!

  SvarSlett
 4. Herlig, smiler for meg selv her jeg sitter, du er virkelig god med "pennen" OG med bildene. Elsker innlegget ditt:)

  SvarSlett
 5. Wonderful photos!! Best wishes, Carmen

  SvarSlett
 6. ååååå ja..klart du ville være. stille..det var det du innerst inne ville..men hu ytterst ute ved kysten skjønte ikke bæret.....jajja...

  SvarSlett
 7. Kjenner meg igjen ... jeg er visst også litt av alt. Ikke lett å være helstøpt i et postmodernistisk cyberspace. Kanskje vi igjen skal konkludere med at vi er bra nok som vi er ;) Fantastisk lys i bildene dine ... misunnelig. Bruker du ekstern blits?

  SvarSlett
 8. Du tar jo helt NydeligFlotte bilder!!
  Dette vil jeg se mere av, så jeg legger meg til som følger jeg!
  Fortsatt fin torsdagskveld :-)
  julie

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.