søndag 9. september 2012

Soppaloppa


Som dei fleste sikkert har fått med seg so elskar eg å gå på sopptur. Slik me gjorde i dag. Herleg fangst, både kantarellar, piggsopp og nokre fine steinsopp vart med heim.


Og til deko so syns soppsanking er fø løgne og introverte nørda so vil eg sei klårt nei!. Akkurat no går eg på ein to veker lang penselinkur grunna borrelia. I tillegg til den "farlege" flåtten, er det no også jakttid i dalen. So eg vil faktisk påstå at soppsanking i september bør definerast som ein riskosport fø folk med nerve av stål!...og då har eg ikkje rekna på moglegheita fø å plukka feil sopp, fø som ein veit...all sopp kan etast, men nokre berre ein gong.... :D

Og ja til de som ba om likøroppskrift. Det kjem i løpet av veka. Da e veldig enkelt so er du hastig so anbefale eg den tradisjonelle googlinga... :D

3 kommentarer:

  1. Vakre bilder, herlig dialekt og deilig, lun humor!! Tusen takk!:) Bra du turte deg ut på sopptur:)

    Håper du går seirende ut av ukene med borrelia! Nei, det er ingen spøk der ute, men vil vi oppleve - må vi vel bare henge på:-)

    Juhuuu <3

    SvarSlett
  2. Herlig og slagkraftig! Fantastiske bilder og flott humor. Koser meg like mye hver gang med bloggen din.. Fast følger kan du trygt si - men uten blogg selv.

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.