søndag 23. september 2012

..datta interiøret...

Eg veit da burde komme eit interiørinnlegg sånn dann og vann.. eg lika da godt når andre har fine bilde frå heimen. Men eg må innrømma at møbla og slikt.... har gje litt sånn i dekning..Ser at bloggen har vorte meir ein hage og matblogg. Kanskje ikkje so tåssje sidan det er det eg styre med om sommaren og hausten. Men når hauststormane set inn, kjem eg nok tilbake til interiøret er eg redd. Eller det er vel mannen som er mest redd sidan eg har nokre ganske kostbare ynskje i so fall.....

8 kommentarer:

 1. Vakkert uansett innhald det du presenterar!!


  Stor klem

  SvarSlett
 2. Du tar så nydelige bilda,så æ glede meg nu til hvert innlegg fra deg! Men vil gjerne se litt interiør også, ikke at æ håpe det blir så mye storma der hos deg fordet! :)))

  SvarSlett
 3. Vakkert, Du minnet meg på å sjekke Hasselnøttreet, med dine flotte bilder. Liker liker.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Det er jo helt greit å veksle mellom forkjellige emner alt etter årstid, for hvem blogger om hage når snøstormene uler ute? Jeg er ikke så flink med å presentere lekre interiørbilder, og jeg kan heller ikke konkurrere med Kåfjordolga :) Da går jeg heller i hi, og dukker opp når såsesongen starter sånn rundt juletider, he-he! Og da starter moroa igjen!
  Ønsker deg en ny flott uke!

  SvarSlett
 5. Hehe, Qi gong er en treningsform som man sier styrker den indre muskulaturen. For meg er det en avspenningsform.

  Du har så mye skjønne bilder på bloggen din!

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder, lyst og lekkert interiør.
  Jeg har også noen kostbare ønsker på interiør fronten :)
  Ha en flott mandag!!

  SvarSlett
 7. Det er litt slik hos de fleste tror jeg, sommeren er ute og hage tid, men når høsten kommer får en litt mer lyst til å styre på inne igjen ;-)

  God uke til deg!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.