søndag 18. desember 2011

Snjokrystalla...med eit hint av mint...

Glad de likte innpakkinga mi. Eg har berre ein dag i veka til å ta bileter i dagslys, og då vert det mykje av det same resten av veka på bloggen som de sikkert har merka. I dag tenkte eg å visa snjokrystalleksperiementet mitt.

 

Eg har i mange år ynskt meg snjokrystallform til peparkakene for å kunne lage slike flotte amerikanske snjokrystalla. I år fann eg ei lita hjå Kremmarhuset og har leika meg litt med icing. Resultatet vart ikkje heilt som i visjonen min, men til neste år vert det sikker betre :)

 

Eg har brukt dei som pakkelappar, pynt på virhassel og som "gjevekk" i små gåveposer. Krystallen med farga strøssel har jentungen bestilt som pakkelapp på si julegåve.

...no til siste innspurt i julahandelen...

10 kommentarer:

 1. Å så kjempeflott !!

  Ha en fortsatt fin førjulstid,

  hilsen Lisbeth :D

  SvarSlett
 2. nydelege! ♥ så kjekt med ei sånn form - det vil eg òg ha! ;) Skjønnar godt at jenta di ønskjer seg ein så vakker pakkelapp! :)

  Takk for gode ord - det er kjekt ♥

  lykke til med innspurten!

  klem Lina

  SvarSlett
 3. what a gorgeous gifts! I really would love to receive them :) Have a Happy Holidays ♥

  SvarSlett
 4. ich wünsche dir einen schönen 4. advent, die bilder sind sehr schön, ich mag die farbe türkis!!! liebe grüße von angie

  SvarSlett
 5. så nydelig, både over og under..
  nyt førjulstida videre...

  SvarSlett
 6. Nydelige pepperkaker med fin farge på glasur! Utrolig inspirerende, og takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Jeg liker stilen din også! Og så liker jeg at du skriver på dialekt, veldig fint å lese.

  SvarSlett
 7. Jeg er imponert! Så fine pepperkaker! Vi laget våre i dag også om med en "kitchen aid" på 3 år ble det mange rare former:)
  God jul!
  Maria:)

  SvarSlett
 8. Dette var kjempefint, så flink du er! :)
  Nydelige bilder på bloggen din!

  Siren :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.