onsdag 28. desember 2011

...jolastemning...

Eg må innrømma for fyrste gong på så lenge eg kan hugsa...jolastemningen min er borte. Eg gler meg til å kasta ut julatreet, eit skjorareir eg aldri vart heilt fortruleg med. Ute er bakkane grøne og gradestokken viser nesten 10 pluss... No les eg hageblad og gler meg til våren...

  

At nyåret ligg rett rundt hjørna med askese og gode intensjona gjer meg tilfreds. Berre nokre få dagar att til å velta seg i maksimalisme og overflod. Best å hengja i, fins framleis sjokolade og krem i kjøleskåpet eg må eta opp... ;)
..framleis God Jul!

10 kommentarer:

 1. Takk!! Jeg føler nesten det samme... Skal hjem i dag å rydde vekk nisser og røde ting. Skal ha nyttårsselskap og sliter litt med motivasjon til å tilbringe nok en dag på kjøkkenet!! Heldigvis hadde FruFly litt herlig nyttårspynt-inspirasjon idag!! Enkel og fin - det skal jeg prøve på!!
  Fortsatt en god romjul til deg i Modalen!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. enig!
  men vi har så dyrt juletre at det må minst stå til påske! (hoho,neida) Men så snart 2.juledag er over, så er hele jula over for min del.. Jula er mest FØR juledagene, spør du meg.

  God romjulsvår!

  SvarSlett
 3. God jul til dere også! Jeg er litt enig med deg :) Eneste som er fint nå, er friii ;)

  SvarSlett
 4. Litt sjokolade til her og som må spises opp. Gleder meg til januar! Fin blogg du har!

  SvarSlett
 5. Joda, er i julestemning. Men ser alltid fram til nytt år og ny start på alle gode intensjoner. Og våren.....jo mykje å sjå fram mot. Romjulshelsing.

  SvarSlett
 6. Har masse julestemning, koser mæ ilamme mine, men ser frem til nytt år, og at sola kommer tilbake til oss, ha ei fortsatt fin romjul, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 7. Dagmar stakk med hele julestemninga! Først en kveld og natt med redsel etter at et tre i hagen deiset inn i husveggen kl 21, før det verste skulle sette inn. Redselen for at den skulle flytte seg og knuse vinduer gjorde at mor gjorde klar hammer og spiker, termodresser og ullundertøy. Familien søkte tilflukt på kjøkkenet mens det herjet som verst, med stearinlys som varmekilde. Men, det gikk bra, og etter at andre juledag var brukt til å kappe opp treet og bære kvist i regn og vind var en bulket takrenne alt som syntes på huset. Takk og lov! Nå har vi bare tre trær igjen å fullføre felling på i hagen.
  I dag 2,5 døgn etter strømbrudd fikk vi endelig igjen lys og varme - så vi har søkt tilflukt hos svigerfamilien med barna. Så har vi fått en påminning om å sette pris på selvfølgeligheter som varme, strøm og varm dusj....

  Jeg har knapt sett juletreet med lys og pynt siden julaften, så jeg holder på det ei stund til - selv om jeg skjønner godt hva du mener. Pleier å være der etter 2. eller 3. dag hvert år :)

  God romjul! En skulle vøri fire år i romjul'n, og kjint ei jinte som var nesten fem.....

  Moccamamma :)

  SvarSlett
 8. Hostar og hostar..
  Brukt Romjula på jobb..
  Sjølv om eg har ferie..
  Slik er det å vere sjef..

  eldste lagar sjokoladekake frå botnen av..
  sterkt ;-)

  Trur våren er mi beste tid!

  Romjulsklem

  SvarSlett
 9. Har det igrunnen slik eg og - synst jula er finast i advensttida - når vi går og ventar og pyntar. Blir nok ikkje lenge over nyåret før eg pyntar ut jula og satsar på å ta fram litt lysare vårfargar:-))

  SvarSlett
 10. synes det blir verre å verre å prøve å holde på den julestemninga.. her gikk treet ut i går..

  god romjul : )

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.