torsdag 10. november 2011

I grålysninga...

..forstår eg at det er ikkje lett å selgje inn drivhusvisjonen min til dykk... Om det er eg som ser noko de ikkje ser, eller at de faktisk har sett det eg ikkje ser... gjenstår det no å sjå...Det som i allefall er sikkert er at det er tyngre og tyngre å sprette opp or senga om morgonen. Flanellen har gjort sin magi.....

6 kommentarer:

 1. Eg er heilt enig - det er vanskelegare å stå opp no når det mørknast slik ute....men eg har stor tru på drivhuset ditt og eg:-))))))

  Klem

  SvarSlett
 2. Huff ja, godt under varm dyne for tiden. Helt enig! Men, når man først er oppe, syns jeg det blir raskt lyst også!

  SvarSlett
 3. Dæh! for eit dust og herlig bilde, det var nesten noko litt magisk over det :) Eg slit også veldig med å komma meg ut av senga om morgonen, eg burde nok hatt ein "utkastar" eller noko slikt. Det er så fristande å sova "berre litt til...". Men i morgon er det jo blitt fredag alt, og laurdag og søndag skal eg sova så lenge som eg orkar! Og eg kan lova deg at eg er flink å sova :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 4. No ser eg at det ser ut som eg skriv at bildet ditt er ein "dust" men eg håper du skjønner at eg meinte duuuuust :)

  SvarSlett
 5. Det er så deilig å stå opp, og jeg våkner en time før jeg må helt av meg selv og jeg nyter å se at søppelbilene kjører ut fra parkeringsplassen sin for å gjøre dagens jobb. Ja ja ja, Vinteren er fin. Det er de beste morgenene i grunn, tenker jeg.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.