torsdag 24. november 2011

Argh...

I dag har eg måtta telja te ti............mange gonga.......da hjelpe...da è kje folk da e snakk om...da è dataprogram...vare...

11 kommentarer:

 1. Ja, av og til hjelper det...og av og til ikke ;)

  SvarSlett
 2. Ja, det er desverre nødvendig av og til det..!! Håper du er ferdig med tellinga nå; )

  KLEM!

  SvarSlett
 3. Ja, det hjalp også godt da mine døtre var små, da jeg kom til tre, så skjønte de det var alvor....vi smiler ofte av det sammen nå når de er voksne.

  SvarSlett
 4. ...jeg trodde du mente å kaste klossene ;-)
  Det kan hjelpe det også!
  Hilsen meg som har førskolelærerutdanning

  SvarSlett
 5. hva det nån som var langøret : )

  SvarSlett
 6. Kjenner den følelsen..og må si at etter at vi fikk mac har jeg nesten gitt opp. Bloggelysten mistet jeg samtidig som de gamle fotoredigeringsprogrammene mine forsvant ut med min gamle pc... Argh..

  Håper du får det til i dag!
  Klem

  SvarSlett
 7. Sympati! Må bare si at Windows er noe herk!! vi har en datamaskin med Linux på - den er det ALDRI noe problem med! Men nå har jeg en mann som fixer det lille som er vanskelig med Linux da. Håper alt har ordnet seg!
  klem Maria

  SvarSlett
 8. Du, jag tycker det ser väldigt fint ut! vetinte riktigt vlka ord jag ska använda när vi har så olika språk. jag är med digi allafall, jag känner det här *+*+***


  kramar om Lycke

  SvarSlett
 9. 10 er ikke altid nok, så tæller ind imellem til 100- det hjælper også..:-)

  SvarSlett
 10. Hihihi, eg har koset meg i massevis med innlegg nedover her, ligger sjuk på tredeje dagen og er ikkje oppdatert det fnugg ;)

  Gliser veldig ved tanken på å snuble i vekter på soverommet, det virker beint eksotisk på meg, Ikkje en vekt å se her hos oss, vi kløyver helst ved når vi tror vi skal få oss muskler Billigste trimmen det, også får en varmet seg to ganger ;)

  Datatrøbbel kjenner eg til. Hver gang eg skal laste opp bilder på den stasjonære førkrigsdataen så kjenner liksom at viljen til liv sakte renner ut av meg mens dataen jobber langsomt i vei. Nesten som å sitte å se på at kaffien blr traktet, bare verre. Utålmodig eg? Neida, men det er jo så mye annet eg heller vil enn å...vente ;)

  Her sitter hel efamilien på kjøkkenet om kveldene, stuene er out of order, så det er nesten som en evig campingferie her. Når feberen gir seg skal eg rydde ;)

  God resten-av-uken til deg!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.