torsdag 5. mai 2011

Velkommen heim!

I går kveld kom terassepotteblomane mine heimatt. Dei har vore på kostskule hjå Astrids Gartneri i heile vinter og kom no endeleg heim på etterlengta sommarferie.

Kostskulen har gjort dei godt. Dei står rett, er lubne og flotte og strålar omkapp med sola. Ein stor takk til Astrids Gartneri!

7 kommentarer:

 1. finnes det skole for blomster? imponert og overrasket!! kjempefine ser de ut :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Heldig er du, som kan sette terassepotteblomstene på kostskole hos "Astrids Gartneri" hele vinteren... Det ser ut som at hun har tatt veldig godt vare på dem. Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 3. Herlig å ha plantene på kostskule, eg har hatt mine på kostskule hos svigermor, og dei overlevde!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Heisan !! Heldig er du som har fått plass på kostskule hos Astrids gartneri. Må vera ein nokså eksklusiv skule. Flotte planter du viser fram i alle fall. Ha det godt !

  SvarSlett
 5. Hipp hurra for Astrids Gartneri, de har nok blitt passet paa med omhu!Det ser herlig ut i dalen naa, hvem skulle trodd det for vel en maaneds tid siden... kjekt at Barcelona var vellykket;)klem xx

  SvarSlett
 6. Så fine de var da! Kanskje jeg burde sende mine dit jeg da neste vinter, hehehe, var nede i kjelleren og gravde frem fjor[rets stoltheter, to store planter som jeg hadde i urnene utenfor her. Oooops, de burde nok blitt pleiet mer enn de ble i vinter, men gir de tid og ser om de kommer seg...

  God helg til deg!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.