onsdag 11. mai 2011

Uteplassar...


Det er kjekt å ha forskjellige uteplassar slik at ein kan bevege seg med sola, rundt om i hagen. I år har me førebels flytta det kvite møbelsettet på den nyeaste terassen. Eit sett eg hadde ynskt meg lenge og som me i fjor kjøpte inn. Likavel sa mannen kort og godt. "Me flyttar den utatt på plenen. Det er kanskje fint å sjå på, men heilt forferdeleg å sitja i" Det kunne få stå på plenen og pena seg altso.Han har desverre litt rett, og der eg syns det estetiska er det viktigaste, vel han heilt klart komfort. Og ja takk seier eg, om ein kan få begge deler. Nokon som har ei sitjegruppe i hagen som klarer begge kriteria? (..og ikkje altfor dyr..)

7 kommentarer:

 1. vakkert vakkert vakkert. rett og slett vakkert.

  ha en fin kveld, Tove

  SvarSlett
 2. ååå der brast drømmen om den kvite ute gruppa....lika greit siden eg hadde aldri klart å holdt det vedlike;-)

  SvarSlett
 3. Hihi..det var dette med estetikk kontra komfort da;-) Godt du har noe vakkert å hvile øyene på utpå plenen, selv om ryggen får finne hvile andre steder:-)

  Ha en fortsatt fin uke!

  Cat:)

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder! Jeg liker også å ha forskjellige sitteplasser i hagen og på terrassen, slitsomt å bære møblene frem og tilbake hele tiden. Vi kjøpte en liten sittegruppe: 2 seter, to stoler og et lite bord m/glassplate og hylle under på Europris i fjor. Har vært veldig fornøyd med den, og ser nå at de har fått den i hvit/lys grå. Ønsker å bytte ut møblene jeg har i pergolaen, så kommer nok til å kjøpe dem. Ønsker deg en fin kveld, klem:)

  SvarSlett
 5. Komfort, stil og levelig pris? Ja, det er vanskelig uansett hva det er snakk om ...eller? Men hagemøbler kan fort bli ekstemt dyre. Og skal man ha flere grupper, ja da koster det fort mer enn det smaker.

  Ja, ja...gleder meg likevel til vi skal kjøpe hagemøbler. Kanskje om ett år?!

  Kos deg i dei komfortable og kvil auga på dei estetiske!! (Oj...som eg knotar!!!)

  KLEM!

  SvarSlett
 6. Så vakkert ♥

  Jeg har også lyst på en sittegruppe på plenen, der kommer solen først ♥

  Men vet ikke hva jeg skal ha. Har to hvite korgstoler, men de er ikke SÅÅÅ gode å sitte i, så kansje jeg skal ha de der ;)

  Ellers har vi en hvit benk, hvite stålstoler og et hvit spisebord.
  Også en hjørnesofa ♥

  Åhh de er så herlig at det går mot sommer.

  Ha en fin fin kveld..

  Henriette

  SvarSlett
 7. Er det Visby? Jeg har også planer om en sånn gruppe, i feriehagen. Men det er klart, det krever vel en del puter om det skal bli mykt og godt, ja....

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.