tirsdag 5. mai 2009

Mariklokke

Eller Campanula medium. Denne skal vera ein god snittblome som kan stå vakkert i bukettar i opp til to veker. Dei er toårige og må såast året før du planlegg bukettar med dei.Denne eg har her, kjøpte eg på eit hagesenter. Den er nok heftig bearbeidd med veksthemming og passar nok best som pynt på bordet i eiga potte. Dei du sår sjølv vert høgare.Neste år skal de få sjå mine bukettar med Mariklokker:)

5 kommentarer:

 1. så søt den var! Rosa klokker er sjarmant :)
  Jeg har prøvd å svare på klatrehortensiaspørsmålet ditt :) håper du får noe ut av det.

  SvarSlett
 2. Disse var nye for meg! Takk for opplysningstitt! Elsker og stadig bli presentert for nye og andres favoritter og funn! Horisonten utvides på den måten!
  *
  ellers var mønsterbildet ditt helt i flotteste sjangeren!!!!
  Vurdér å blåse det opp til storformat og heng det på veggen!
  Jeg synes det var knall :D

  SvarSlett
 3. Hei :-) Takk for kommentaren inne hos meg, for det betydde at jeg fikk en ny blogg å oppdage :-)

  Etter å ha scrollet meg nedover og lest litt her og der, må jeg innrømme at jeg blir imponert. Du skriver så fint på dialekt - noe så alt for få gjør, og du har så mange fine bilder som gjør meg glad :-) Og jeg føler meg beæret over å ha blitt lagt til blogglisten din.

  I'll be back :-)

  SvarSlett
 4. Nå har jeg aldri hatt så mange planter og boster hejmme, men på denne tiden av året kjenner en jammen at det begynner å klø litt i fingrene. Blomster bare må til får å få litt stemning av vår og sommer.

  Håper dere har gode dager med litt varme og sol dere også. Her i Trønmdelag har det nå vært så utrolig flott i lang lang tid at blogg kommentarer har vært litt underprioritert. Bjørka er grønn og hvitveisen er nesten blomstret helt av, kan ikke huske at det har vært så tidlig noet år jeg :-)) Derfor ser vi virkelig fram til den 17. dette året, en slipper kanskje fryse vettet av seg i bunad.

  Ha fortsatt fine dager, og om nå den elgen slipper sitt gevir, vet du av en som er interessert = MEG :-))

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.