søndag 24. mai 2009

Vårstilla..

For fyrste gong på lenge fekk eg i dag tid til å lese dei siste innlegga til alle på bloggrollene mine. Ser at dei fleste brukar tida godt, langt unna blogglandia. Når sant skal seiast er det vel heilt naturleg...bokstavleg talt..;)

8 kommentarer:

 1. Enda et vakkert blomsterbilde fra deg... ;o)
  God søndagskveld! Klem J.

  SvarSlett
 2. For noen nydelige bilder du har satt sammen fra hagen din! Farger og former som får en til å trekke pusten ekstra godt. Tenk at jorda velsigner oss med så mye vakkert...bare vi enda kunne ta bedre vare på gavene vi har fått...
  I dag ble jeg ståendes under syrinbusken, et øyeblikk med summende humler og forførende lukt..Jeg ville rope, jeg elsker denne tiden!!

  Håper denne meditative tilstaden din (fra forrige innlegg) bare gir en ekstra god grunn til å nyte, og nyte enda mer...slikt trenger jo ingen ord ;)

  Varm klem
  Aina

  SvarSlett
 3. Så fine blomsterbilder du viser, det er alltid så kjekt å komme innom og se her hos deg : )

  SvarSlett
 4. Og jeg som ikke er på bloggrollen din...Hmfr! ;) Takk for masse blomsterinspirasjon! Det trengs her i gården!!

  SvarSlett
 5. Du og din vakre kunst.... Bildene dine ER magiske så det så!

  Blogglandia ja, har vel ikke vært så mye der selv men mest pga datatrøbbel da;(
  Og idag ahr tiden tilbringtes på et bedehus der ejg har servert sodd og kaker til konfirmanten med følge, neste helg er det bryllup og snart må vel jeg få en helg fri snart om ikke flyr ejg i flint.....


  Neida, men skal jo snart på museet med mitt lofferarbeide.de lysestakene skal jeg prøve selge der men mye mere blir det ikke tid for. Legger de nok ut i bloggen for salg om en stund, får se responsen utover sommeren og alt jeg skal være med på¨;)

  Klemmmz fra meg

  SvarSlett
 6. Hei du !

  Å joda, jeg syns du har en del å komme med, jeg !
  Har vært på tur noen dager og kom hjem i kveld, så nå har jeg lest alle innleggene dine !
  Amøbe på sykkel etter å ha drukket vin på livets skole , sa du ?!
  Hm !

  SvarSlett
 7. Så vakre blomsterbilder! Hege

  SvarSlett
 8. Jada, tiden blir nok brukt til annet enn i blogglandia nå... det gjelder ihvertfall meg... Hagen frister nok mer enn å sitte foran Mac´n. Men, ikveld er det grått og regnvær, så litt tid ble det til en surferunde her. Nydelig bilde hos deg... jeg er tross alt ofte innom og "sniktitter" selv om det har vært dårlig med tilbakemeldinger... Nyt våren!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.