søndag 3. mai 2009

Kommodemani..

Det veit de nok frå før at eg har. Her er ein til før og litt etter. Skal verte meir etter, men har ikkje tid for tida. Det får verte til jul att.....
Ellers har eg nett investert i 7 nye roser til hagen, berre for å lese at yr.no lovar oss minus 5 grader neste veke. Det betyr sikkert også snjo. Eg kryssar fingrer og tær og håpar på ein rask forbigåande vinter.

5 kommentarer:

 1. Hei !
  Bare si fra hvilken helg det passer, så drar vi avgårde !
  Kjempefine bilder, igjen !
  Og glem yr... de tar helt sikkert feil. Du leste vel om alle som satte all sin lit til yr i påska... og som avbestilte hotellopphold m.m. fordi det skulle bli dårlig vær `? Gjett om de klagde , da - når det i stedet ble knallvær !
  Hm....

  SvarSlett
 2. Minus 5??? Huff! Ser at dei lovar ruskevêr ei heil veke her, men det er nok ikkje stort vi får gjort med det :-/ Får ta det som kjem.

  Kommoden blei fin den.
  Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 3. Kom på en sang:
  " I morgon, i morgon, -men ikkje i dag. I dag, nei i dag, gjer me ikkje det slag....osv"
  Det ser bare slik ut at sangen gjelder meg og INGEN andre!!! Sukk for komoder og alt som blir gjort!
  Du får det jo gjort. Fint blir det óg!

  SvarSlett
 4. Hei vennen!

  Nei hva er det du sier, minusgrader og snø!! Men det er jo VÅR! Så trist at våren ikke vil slå seg til ro der du bor. Ja og i tillegg at du ikke får nytet hagestell og planting av roser. Kanskje du skulle vente med å sette dem i jorden, og la de stå i kjelleren en liten stund til. Så får du iallefall glede av dem i sommer.
  Så nydelige bilder du alltid tar, så delikate at hjertet mitt nesten brister. Vakkert!!

  Nå har jeg sendt deg mail, og snart kan du glede deg over noen produkter :))

  Ha en god varm dag min venn!!
  Klem og hilsen
  Aina

  SvarSlett
 5. OK, så blir det kaldt da... men her hos deg er det vår og varme. Det er ren fryd å komme inn her og kikke nedover postene dine, lese og se på de utrolig fine bildene du har. Vårlig og lyst. Det får heller være litt kaldt ute...en liten stund... for da får jeg tid til litt koselig blogging. :-)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.