mandag 3. november 2008

...mm........

..har surfa rundt på bloggar dei siste dagane, litt i stum beundring for alt de får til. Masser med nydeleg handarbeid, håndtverk og nyoppussa hus og heimar. Mykje kreativt arbeid foregår der ute. I små sekunder vert eg overvelda og kjenner meg utilstrekkeleg, som ein Peeping Tom herute. Ei som ser men ikkje gjer.

Det ante meg faktisk ikkje, kor mange og kor flinke folk er i vårt vidstrakte land. So no sit eg her framleis i realtiv stum beundring....og tenkjer at no, no skal eg og ta meg på tak...det er jo snart jul....

18 kommentarer:

 1. Jøsses, så nydelig ;0)

  Finnes det noe bedre spør ejg ...? Mjau

  SvarSlett
 2. Heisann. Jeg tror det er sånn vi føler det de fleste av oss av og til.....Det ordnes og pusses og håndarbeides og styles over hele blogglinja, og mange ganger tenker jeg, er det bare meg som ikke gjør noe...????Men så hender det seg at jeg også har fått rotet i hop noe somd et går an å ta bilde av. Man blir inspirert. jeg inspireres i alle fall av dine flotte fotos. Og katten, ja den er jo bare et vidunder...
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Du jo...du gjør masse du..inspirerer, oppmuntrer, har goode historier, en god penn, herlige refleksjoner, lun humor,tar fabelaktige bilder...rett og slett å være deg sjøl...det er nok det vettu, Britt!!!! klem min venn ;)

  SvarSlett
 4. Åh, for en skjønn pus! hællandussen...akkurat sånn tror jeg Tigergutten min blir etterhvert også..håper det! Han ble født natt til fredag...men du så fort de vokser!
  smil Torunn

  SvarSlett
 5. Heisann. Så nydelig kattepus dette her var da.

  Godt å høre at det er andre også som føler som meg, for jeg føler det nemlig som deg!!

  SvarSlett
 6. For det første: FOR ein nydeleg pus:)
  For det andre: du skriv at du kjenner deg utilstrekkjeleg, du som er ei av dei jentene her inne som eg ser på som veldig kreative!
  Eg kan i alle fall berre drøyme om den kreativiteten som du og fleire her har, både med måling, oppussing og anna handarbeid.

  At det finst mange flinke folk -ja det er heilt sikkert, eg les og vert inspirert, men lenger kjem eg ikkje. Eg har mykje på lista mi som eg kan tenke meg å få gjort, men som eg i realiteten kanskje må vente med ei stund til...

  Ha ein fin kveld Britt!

  SvarSlett
 7. Snøen som eg tok bilete av er forresten regna vekk... Det var laurdag vi hadde så fint, i går såg vi ikkje snurten av han. Han kjem nok att, snøen ja:)

  SvarSlett
 8. næææææ...
  det var vel den søteste kattepusen... *sukk* kattesyk med allergisk mann...

  SvarSlett
 9. Om du ikkje er heilt einig i det, så synest i alle fall EG at du er kreativ nok til å gjere deg fortent til den utmerkinga som ligg på bloggen min:)
  Frå meg til deg!

  SvarSlett
 10. Må si meg enig med deg! Det finnes mange kreative og flinke og ikke minst flittige folk der ute.Har selv sittet og lest blogg etter blogg og lurt på hva JEG skal skrive om som nesten ikke produserer noen ting.
  Men blogg ble det på meg også.
  Og du var en av inspirasjonskildene mine :-)

  SvarSlett
 11. Tusen takk for fine ord.Det setter jeg stor pris på !
  Ha en fin dag og hygg deg !

  SvarSlett
 12. Ja, mange flinke folk der ute. La oss bli inspirert:-)) Uannsett er det bare rot her i kåken, men har slått meg til ro med at det er bedre det enn og ha alt upersonlig.
  Her måper besøkende til all samlingen i heimen, ingen ser på "ett" bilde iallefall. En trøst det, når alt vokser oppover. Men vi trives:-))Og dagens glede var min sønn som kom hjem med en sleiv og nøkkeloppheng han hadde laget sjøl! Og den kan ikke interiørblogger slå nei ,-)

  Fram for engen stil. (tor jeg stiller i kunst- og rotestilklassen da)

  Ha en fin kveld:-D

  SvarSlett
 13. Tjo og hei, og tusen takk for superknallkoselige hilsener i bloggen i mitt fravær;) Tar det med meg og pakker det fint inn i hjertet mitt:)

  Da er det godt å komme inn her og se ta det ikke bare er meg som sitter med bitte litt dårlig samvittighet over alt jeg skulle, ville, kunne, ønsker, og burde gjøre...hehe;) Jeg sier det bare...2009, tor jeg blir min venn fremfor 2008;)


  NYDELIG BILDE AV LILLE PUSEN!!!!
  Bloggen er også blitt meget sneisen:)

  SvarSlett
 14. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 15. DU er jo faktisk en av de jeg ser på som UTROLIG KREATIV bare sånn at du vet det!
  Bloggen din er bare så utrolig gjennomført og smakfull, nyter å være her inne :o)Bildene dine er jo bare så ubeskrivelig vakre at HVER gang jeg er innom her så rører de meg!!!!Du når meg også veldig med måten du skriver på....For meg er din blogg en oase, et vakkert og deilig pusterom hvor jeg kan senke skuldrene og bare være....TUSEN TAKK for at du og bloggen din er AKKURAT som dere er :o)

  Ønsker deg en superduper helg!
  KLEM

  SvarSlett
 16. For en utrolig skjønn liten pus!! I want one:)

  Ser du har fått masse oppmuntringer på kreativiteten - og den er velfortjent! Tror ikke jeg har vært innom før, men blei sittende lenge og kikke på innleggene dine - FLINK!!

  Takk for bidrag på julegavetipstingen forresten, og en nydelig helg til deg;)

  SvarSlett
 17. Hallais... ;) Innom for å ønske deg ei riktig god helg! her er husvasken tatt og taco`n fortært..og kaffen står klar...mmmmm.koser meg!!!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.