onsdag 17. juli 2013

Kvalmande kos og heseleg harmoni...

 

Da har dropla inn nokre humoristiske kommentarar med klare alvorlege undertonar
... i festleg lag. 
Utsegn som kan tydast dithen at bilda mine kan opplevast som 
irriterande koselege og kvalmande harmoniske.
For slik har me det jo ikkje?
For slik er jo ikkje livet?

 

..og debatten om slikt har bølga gjennom bloggverda og ellers i verda fø lenge sida
...om våre perfekte liv på Face og Insta, 
om distansen det skaper til røynda
om motlausa det skaper hjå sjåaren
..og gjer det det so, er eg ofseleg lei for det...
..da heilt da motsette tå intensjonen..
..men bur du i Hakkadalen, så er desverre livet berre slik..
kvalmande kos
toppa med heseleg harmoni...
:D

8 kommentarer:

 1. Det jeg ikke helt skjønner er hvorfor folk forventer at man skal bedrive "virkelighetsblogging" om man har en interiørblogg?

  Jeg kommer innom her for å se fine og fargerike bilder av blomster, hjemmet ditt og små humoristiske hverdagsglimt. Hybelkaninene og haugen med skittentøy skal du få ha for deg selv. Ikke fordi jeg ikke tror du har det også innimellom, men fordi det driter vel jeg i!

  Husket jeg leste noe smart en gang. Et eller annet om at hjemmet ofte blir behandlet likt når man skal lage et blogginnlegg som like før man får besøk. Det skal vises frem fra sin beste side. Skulle jo ellers bare mangle :)

  Rant over! Klem og fin onsdag :)
  Signe

  SvarSlett
 2. He he.....ja, for vi vil jo bli inspirert av rot og støvete kroker. Jeg nyter dine perfekte bilder og regner selvfølgelig med at du alltid har det slik! ;) Ha en herlig dag!
  Marte

  SvarSlett
 3. Vet du, ikke bry deg.. Du har en aldeles sjønn blogg.. Jeg synes det er leit at noen ikke kan se selv at de også har så mye fint rett utenfor stuedøren sin.. Istedenfor å irritere seg over været, irritere seg over at noen tar nydelige bilder, eller irritere seg over at alle andre har det så perfekt, så kanskje de kan finne på noe som gjør dem glad.. Alle har "dumme" dager innimellom, alle har hatt "tom konto" eller "dårlig kondis"..men de fleste MÅ prøve å gjøre noe med det.. Livet er nå, ikke siden.. Personlig tror jeg at jeg hadde blitt deppa og lei av å lese om strykehauger og rot..derfor oppsøker jeg heller ikke sånnt "lesestoff"..Ha en strålende dag sammen med de aldeles sjønne kattungene dine oppi Hakkadalen..

  SvarSlett
 4. Hei der. Jeg finner stor inspirasjon i dine nydelige bilder. Jeg er ikke interessert i å se støv og rot.... Ikke bry deg om hva noen kan finne på å si. Misunnelse er det det er. Gleder meg til flere nydelige bilder. Hilsen Drude

  SvarSlett
 5. Eg hadde ikkje gidda å lest blogger med støv,skit og rot r!!eg vil bli inspirert og sjå vakre ute og innebilder:))
  Du med dine vakre bilder og alle burde jo vite at livet ikkje er perfekt for noken,alle har ikkje gode dager alltid men å sjå det vakre det liker me:))
  Husker eg fekk den grusomme kommentaren for et år siden,at folk kan være så stygge og det verste var at denne personen liksom kjente meg og,huff...

  Hihi eg tar bilder nå sånn at dere ikkje får sjå vinduet som må skiftes,gulv som må malast...osv i herlig å dekke litt til❤

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Einig med alle over her. Likar å sjå på vakre bileter, det inspirerar meg, er vel ikkje noko gale i det?:-) Og dine bileter får eg aldri sett meg "mett" på :-)
  Klem frå mari

  SvarSlett
 7. Har aldri tenkt på at bildene dine var annet enn irriterende gode. De er bra komponert og lekkert satt opp. Alltid en god ide å få.

  SvarSlett
 8. Koselig blogg du har :) Flotte bilder,ser gjerne mange,mange flere :)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.