onsdag 20. februar 2013

Å by på seg sjølv...

 

Plutseleg var inspirasjonen til å blogge litt tørka vekk. Eg lika ikkje det eg såg då eg skrolla meg nedover på eigen blogg. Kjedeleg..og eg tenkte litt på kva bloggar eg likar best å besøke...og jau eg må innrømme det, eg likar best dei som byr på seg sjølv. Dei som lagar litt støy, som ikkje er heilt A4 og flink pike..

 

Det er ikkje sikkert at andre har det slik, men for meg har eg i det siste kjeda meg både på eigen og andre sine bloggar. Syns mykje er vorte så likt, so einsarta. Hjå meg og, likt det eg gjorde i går..i fjor...
Eg har og kjent på kjøpepresset, irritert meg over interiørsnobberiet og følt meg som ein stakkars tosk her inne i Hakkadalen....og eg har prøv å heva meg over grunnen til slikt... mi eiga kjensla av å vera utilstrekkeleg og uinteressant....

Dottra i huset ser med store auge på TRINNY & SUSANNAH og truar dagstøtt med å melde den kjedlege mora si på... kanskje da burde vore ei Trinny og Susannah for bloggarar...som kunne lære oss å verte glad i den blogg som vi har, å finne vårt eige geniune uttrykk og stå for den me eigentleg er. .. dar skulle eg gjerne ha meld meg på....

No må eg få sei at dei fleste bloggane eg besøke held ein høg standar på alle desse områda...og kanskje er det berre eg som virrar litt rundt utan heilt å finne min eigen stil...eller stemme... og då naturlegvis vurderer å leggje hele skabberakjer ned, sånn før eg tek til vit og hugsar på kor kjekt det trass alt er..

16 kommentarer:

 1. Eg er ny her inne hos deg, men eg må seie at eg trivst godt her:) Både språk og utforming tiltalar meg, og for ikkje å gløyme alle dei flotte bilda:))

  SvarSlett
 2. Godt tenkt. Men husk at det er mange som synes det er flott å se på bildene dine, blomstene, kaninen og livet ditt oppi Hakkadalen. Men HVA vi egentlig vil med disse bloggene våre, er ikke greit å vite. I går fortalte jeg om en mislykket kake - er det virkelig interessant for andre.. haha.. Uansett; meningen er vel at vi skal kose oss med bloggene våre - ikke streve og leite for å finne på noe å berette.. Noen blogger gir oss inspirasjon og gode ideer. Men det finnes så utrolig mange blogger at det nesten er umulig å finne på noe som fenger alle.. God kveld videre.

  SvarSlett
 3. Jeg er uenig med din kritikk av deg og din egen blogg. Jeg fant deg nettopp, og jeg synes du er et vakkert, friskt pust med din nydelige dialekt og glade bilder. :-)

  SvarSlett
 4. Må seie at eg synes din blogg med dine fantastisk flotte bileter og velskrevne ord skiller seg ut her i Blogglandia. Synes absolutt at du har funne din stil!
  Klem frå Mari

  SvarSlett
 5. det var godt skrevet :-)
  jeg blogger for min egen del....se tilbake på bilder, forandringer og det jeg lager.
  jeg synes du her en fin blogg, derfor følger jeg deg :-)

  men det er utrolig mange bloggere som er like og hvite...ikke finner sine egen greie, men hermer eter dem som er poppis.

  Ha en fin dag og flotte bilder du viser!

  klem tone

  SvarSlett
 6. Jeg elsker dine bilder og måten du skriver på. D

  SvarSlett
 7. Tøysejente, dette er ein flott blogg. Eg er litt omvendt av deg. Eg har så ufattelig mykje eg har lyst å gjere og blogge om, men eg har ikkje tid.Eg gidd ikkje vise rotet mitt slik som enkelte bloggarar har byrja med, heller ikkje klage på alt som skulle vore hengt opp/malt/kjøpt/kasta. Derfor vert det mykje ungar i og med dei tek tida mi. Og blomar, for dei klarer seg sjølv. Vi er vel alle i faser når det gjeld blogging. Ånda får du nok over deg, berre vent til våren, då blomstrar nok både du, bloggen og hagen din :-)

  SvarSlett
 8. For meg er bloggen terapi( og dokumentasjon av huset og oppussingen), der jeg prøver å fokusere på det som er vakkert og godt å hvile øynene på- i stede for vårt grusomme vaskerom f.eks;) Men jeg tror jeg skjønner hva du mener. Jeg finner i alle fall utrolig mye fint å hvile øynene på her inne -elsker blomster- og det finner jeg masser av her. Jeg er også litt ambivalent til å dele alt mulig- for det er jo veldig mange som leser- men som aldri legger igjen kommentarer- og hvem er egentlig de lurer jeg av og til på...men hvis du kjenner at du har et oppriktig ønske om å by på mer av deg selv- så synes jeg du skal gjøre det-det er jo din blogg- og du som bestemmer;) Tilslutt så synes jeg det er fint at noen har et litt kritisk blikk på interiørblogging og det kommersielle aspektet også...leste akkurat et innlegg på en blogg om et barnerom der hun som skrev hadde blitt så glad da hun fant diverse produkter inne på en nettbutikk- og så stod det under innlegget på etiketter:sponset...da følte jeg meg litt sånn dum;)

  SvarSlett
 9. Jeg blogger for min egen del, for å huske, ha noe å se tilbake på, se forandringene som ellers er lett å overse. Noen ganger tenker jeg at jeg kanskje deler for mye, hverdagen min er ikke akkurat av de kuleste og hippeste i verden. Hvor interessant er det egentlig for andre å lese om mine syke barn og travle dager + mye syting. Men det kommer med likevel, for det er jo en stor del av hverdagen. Dessuten skader det ikke å opplyse litt om familier og hverdager som ikke er helt A4. Dessuten er det litt terapi i det også.

  Jeg liker bloggen din veldig godt. Du tar de mest fantastiske bilder!!
  Og det er jo så fint med blogger, man kan forandre dem som man vil!!

  Klem

  SvarSlett
 10. Å,jeg må jo innom deg hver gang du legger ut nye bilder! Du er jo som et friskt pust både i språk og i bilder, som bare er nydelige.
  Men jeg skjønner hva du mener, det er mange som skriver om interiør og materielle ting.Det blir litt kjedelig. Det er nok smart å ta en liten stopp og tenke litt over hva en egentlig vil med blogginga. For min egen del liker jeg å dele både min håndarbeidsglede og hverdagsgleder. Så finner jeg jo så mye inspirasjon ellers på nettet - blant annet Bratte bakker og grøne lier!

  SvarSlett
 11. Hei
  Jeg synes du tar fantastisk fine bilder! Og det er kos å titte innom deg. Dessverre er jeg så altfor lite flink til å titte innom andre for tida. Plutselig var det så mye å gjøre:)
  Å finne sin egen bloggstemme tar si tid, synes jeg. Det tok lang tid til jeg var der jeg er i dag, og jeg vet ikke om jeg har en særegen bloggstemme i dag heller...
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Nå som vi endelig har kommet oss på beina igjen etter en lang influensatid, føler jeg at jeg henger litt etter i utdanninga... uff, men jeg skal ta det igjen...
  Det er utrolig interessant. Da vi startet var det pangstart. Rett på. Finn ut av ting selv. Men jeg tror vi lærer masse på det viset... :)
  Når halvåret er over, tror jeg at jeg ville kunne sette opp enkle statiske sider, forstå oppbygningen og ha lært en god del om kreativ design. Det er utrolig givende. Jeg liker det. Og jeg liker å lære nytt:)
  Hvis du interesserer deg for html, css og koding, samt liker å være kreativ, tror jeg du vil trives med et slikt studie.
  Spennende! Hvis du har lyst å lære litt på forhånd, kan du prøve ut dette nettstedet og så om det er noe du liker: http://learncss.tutsplus.com. der kan du lære litt om html og css... Og på denne siden, finner du litt mer om html og css: http://www.w3schools.com
  Klem Tonje

  SvarSlett
 12. Åhh, du er iallefall ikkje A4! Du er eit friskt pust, med dine fargesterke, deilige bilete, vinnande vesen og snertne penn ;) :D ikkje kjedelig ein plass!

  SvarSlett
 13. God kveld i stua. Titter innom bloggen din i kveld, og konstaterer at til tross for diverse kriser klarer du deg helt fint. Fine bilder og tørrvittige kommentarer - det kan vi like. Enig med deg i at det er mye kjedelig rundt omkring, men din blogg er definitivt ikke i den kategorien. Jeg lider av litt bloggtørke selv for tida, men det tar seg vel kanskje opp igjen om en stund.
  Ha en ellers fortreffelig helg :)

  SvarSlett
 14. Er veldig glad i bildene dine og det herlige språket ditt. Selv om jeg ikke kjenner deg, føles bloggen din veldig som deg. Den er personlig, ikke tilgjort og veldig inspirerende.

  SvarSlett
 15. Godt skrevet dette! Men jeg har akkurat skrollet meg ned noen sider av bloggen din nå, og det er ikke A4 hvis du tror det. Det er en nydelig stemning du serverer, og bilder som er tatt fra spennende og inspirerende vinkler. Fortsett å være den du er du, det er mer enn nok skjlnner du =)

  SvarSlett
 16. La meg til som følger med det samme =)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.