søndag 23. desember 2012

Kakelinna


I år kom livet og tok over. Ingenting gale, berre at blogglivet vart fjernt og lite prioritert. Har surfa litt hjå deko andre og kosa meg rikeleg, men har nedprioritert eigne innlegg. No er det berre ein dag igjen og freden har sovidt senka seg. Her må me feire grøn jul utan snjo og med eit vindskeivt juletre som har hatt vegen i golvet opptil fleire gonga. Sjarmigt som dei ville sagt øver grenso..


Ellers merkar eg at eg er meir vårleg i pynten enn vanleg. Kanskje ikkje så dumt med litt forandring. Gullkule og gullglitter som har lege i kassane i årevis har endeleg komme fram i dagslyset. Ting eg tykte var ofseleg stygt i fjor har vorte som da forjetta land i år. Ein kan le av det, eller ein kan tenkje at forandring fryder...eg gjer litt av begge delar...

God kvelden før kvelden!

7 kommentarer:

 1. Utruleg fint pynta, kjempekoseleg!
  Eg har lite raudt framme i år men på juletreet felk ungane frie tøyla i kveld og det vart ei salig blanding:-) Dei kosa seg skikkeleg og pynten skal få henge slik sjølv om det alt som heng ikkje er like vakkert i mine auger. På nokre greiner heng det også litt klasevis, he, he. Sjarmerande synes eg:-)
  God jul!

  SvarSlett
 2. Helt nydelig !! Ting forandrer seg... Jeg har fremme mye mindre pynt i år enn i fjor. Rart at dere har grønn jul mens vi holder på å snø inne. Her har julegjestene begynt å komme. I morgen blir det fullt hus. 4 generasjoner sammen. Jeg gleder neg. Hilsen Drude

  SvarSlett
 3. Du pyntar sååå fint :)
  Ønsker deg og dine ei strålande god jul !
  Klem / Janne

  SvarSlett
 4. These are great pictures, looks very nice!
  have a beautifull christmas, enjoy it,
  sweet greet, Martine.

  SvarSlett
 5. Vakkert <3
  Velsigna Julehøgtid til deg og dine!

  SvarSlett
 6. Så nydelig som du pynter og så nydelige bilder du viser her inne:)gleder meg til å følge deg videre inn i et nytt år og:)
  Ein fin julefeiring til deg og ei riktig god jul!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Så vakre bilder, liker dem veldig godt:)
  God jul til deg:)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.