søndag 18. november 2012

Adventskalenderen


Kalenderen har stått slik litt i stampe i det siste. Fyrste tanken var å lage noko alà Nyblom Kollén sin. Måtte no vere "piece of cake", tenkte eg... So var det å finne stoff som passa. Det var ikkje enkelt og det tok meg faktisk to år, medan eg hang meg på alle "give-aways" som fans med denne kalenderen til Nyblom Kollén. Vann aldri...sukk, så då var det berre å gje seg i sysmaskina si makt. 

Tja, ka skal ein sei? Ein går greitt, to og, men når ein kjem te nr. 11 er ein lei, både av å applikere tala som vert større og større og monteringa i seg sjølv. Då gjeld det å ha målet for auga.. Eg lagar også i svart og natur. Likar den varianten godt men syns kanskje den oser litt mindre jul for å vere heilt ærleg. Heldigvis er det nesten to veker att til dei skal vere ferdige....  Opphenget er ei gammal dør som ikkje trengs i skåpet sitt akkurat no...

9 kommentarer:

 1. Han vert i alle fall utruleg lekker, då! :) flinkaste flinke du! :)

  fortsatt god novembersøndag ♥

  SvarSlett
 2. Så flott det blir! Du er en ener til å lage flotte stemninger i bildene dine, samme hva motivet er. Håper på å få se denne døra ferdig da:))

  SvarSlett
 3. Oi, for en jobb. Gleder meg til å se alle 24 henge på døra. D

  SvarSlett
 4. Å, det blir fint. Har alltid drømt om en skikkelig fin adventkalender, men som du sier, det krever litt innsatsvilje.Foreløpig har vi en kjøpt sak fra Kremmerhuset. Angående teknisk spørsmål, er jeg definitivt ikke mester på html, så ja, kanskje du kan lage et innlegg? Sikkert flere som lurer på det samme også.
  Klem og fortsatt fin søndagskveld (eller det som er igjen av den)

  SvarSlett
 5. Flott kalender- og all ære til deg for innsatsen!
  Her har ungane kvar sin kalender som er laga av tre med malt motiv på. Desse kalenderane har dei fått av sin oldefar (som har laga dei sjølv) - like stor stas å ta dei fram kvart år! Eg må berre spør- kvar har du fått snøkrystallane i frå? Desse (eller liknande) har eg sett på fleire ulike bloggar no- synest dei er kjempefine!
  Klem frå Monica

  SvarSlett
 6. Kjempeflott.
  Mine barn har fått flotte broderte adventskalendere av sin bestemor, og min mann har sin broderte kalender fra da han var liten. Det er bare jeg som ikke har.
  Har planlagt mange år at jeg skal lage meg en selv. Ikke brodert, det kan jeg ikke, men noe... Jeg vil også ha en kalender jeg kan ta frem hvert år til advent. Kanskje i år, ble imponert over den flotte din.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så flott kalender- den blir jo bedre en orginalen. Når du skriver om alt arbeidet så minner du meg på at jeg jo faktisk har sydd en adventskalender;) Jeg har også printet ut noe papirgreier som jeg har tenkt å fylle med sjokolader fra en vanlig adventskalender- pakkekalender tror jeg er utenfor min rekkevidde i år;)

  SvarSlett
 8. Å SÅ FLINKE DU ER!
  GLEDERE MEG TIL Å SE DEN FERDIG!
  KLEM ELI:)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.