torsdag 8. november 2012

Verdas styggaste sko

 

fekk endeleg vere med på bilder....

10 kommentarer:

 1. Heisann.. Det rare er jo at "verdens styggeste sko" ofte er de sammen som "verdenss BESTE sko"... Vi er nok flere som har sko fra den kolleksjonen der..

  SvarSlett
 2. styggaste, men beste... i mine 3 svangerskap har dei vore trofaste mot meg... då dei var dei einaste så gjekk på... ler... :)
  Gjorde seg på bilde dei der... hehe... :)

  Hilsen Diana.

  SvarSlett
 3. Hi, hi, må innrømme eg har eit par eg også sjølv om dei er hata av mange pga utsjånad. Det bryr eg meg ikkje noko om;-)

  SvarSlett
 4. :-) elsket og hatet <3

  -jeg klarer ikke å kaste mine :)

  SvarSlett
 5. Mannen har et par grønne som jeg stadig låner- dine blender i alle fall inn med interiøret;) Nydelig blåfarge på den krakken- og skikkelig julekosete innlegg under her;)

  SvarSlett
 6. Hehe, men såååå praktiske da ;-)

  SvarSlett
 7. ...men knallgode å gå i!
  Fine bilder!
  Og du, nå har jeg kost meg med mange innlegg nedover her hos deg. Fikk lyst å bake... og pynte til jul, hihi... synes du hadde så herlig julestemning i bildene dine. Kanskje det er snøen dere har som gjør det? Jeg pleier knapt å tenke på jul før desember starter:)
  Men i år ønsker jeg å være ute i god tid:)

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 8. Jepp. Elsket av mannen min, hatet av meg;)

  SvarSlett
 9. Hehe, må innrømme at jeg har et par som ligner veldig. Men du, så koselig det må være å få være hjemme med jenta si å gjøre ting annenhver onsdag. Jammen er dere heldige begge to. Julekaker smaker alltid best før jul :-)

  SvarSlett
 10. haha :D eg har dei i rosa! Lite bloggifiserbare, ja ;) elskar luseekatt-bileta i forrrige innlegg! Heldige jenta di ♥♥

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.