mandag 13. juni 2011

..oppidalingen og neridalingen...

Vanlegvis må eg innrømma at eg smilar litt når da rigna på Østlandet medan sola skin her. Vanlegvis rigna me vekk utan at verken Dagbladet eller VG får det med seg. Me kan sta med vatn te knes og slå den eine nedbørsrekorden etter den andre, utan at nokon østom vyrst da. Men dropla da meir enn to daga dar borte, då e da krisa i avisa, for å sei da mildt.Dette er grunnen til at flaumane som har ramma på hi sio to fjedla ikkje har sege inn medvitet før dei siste dagane. Men plutseleg forstod eg at da va gale, veldig gale, og eg har slutta å smila. Eg håpar det går vel med alle som har opplevd øydelegging i heimane sine. Dei har mi største medkjensle.Det set ting i perspektiv. Veka som kjem skal verta rik på vatn, men ikkje i større dosa enn me kan tåla.

God ny veke til dykk alle!

6 kommentarer:

 1. "No kjem SOLA kan ein lese utanpå VG eller Dagbladet", då er det alltid Austlandet dei meinar..
  så forstår godt kva du meinar..

  Men no er det retteleg synd i dei i Aust!!

  Har gått tur i fjøra og kjende sola varme.. Ikkje verst..

  Fin veke til deg også :-)

  SvarSlett
 2. ja, glad jeg ikke bor ved Mjøsa nå... huffameg!

  Ellers har vi en stor fordel her på vestlandet : vi blir så ufattelig glad for de findagene vi får - og avisene her er heldigvis rask med å dokumentere solstålene - ikke regnbygene :o) altså helt motsatt av "de på andre siden av fjellet" :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 3. Håper du har hatt en deilig pinse. Bildene taler jo for seg. Nydelig hage med vakre blomster.

  En kjempefin blogg du har. gleder meg til å følge deg!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  Carina:O)

  SvarSlett
 4. Jeg må også innrømme at jeg også smiler litt når det regner på østlandet, mens solen skinner her på vestlandet. I helgen hadde vi en Oslotur for å se Rigoletti på Operaen. Det var en flott opplevelse, men det regnet i to hele dager i strekk, mens det var godvær her hjemme. Oslo er noe oppskrytt, spør du meg...

  SvarSlett
 5. he he, måtte smile av innlegget. Ja det er meldt regn her vest te veka,men sikkert ikkje meir enn me kan tola. Så frodig og fint i hagen din. Herlig blogg du har.

  SvarSlett
 6. Jada, her på Østlandet har vi lett for å sutre over for mye regn. Men denne gangen er det vel berettiget... eller? Bor heldigvis ikke ved Mjøsa, så her hos meg har regnet ikke skapt nevneverdige problemer (annet enn at vi ikke får slått høyet). Hagen ser faktisk ut til å sette pris på det... Men sol er heller ikke å forakte, og det har vi heldigvis hatt idag.

  Håper solen skiner over dalen din og.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.