onsdag 29. juni 2011

Bondeanger...

Ja eg veit, GG er litt ut akkurat no. Og mitt kjære PIP vart avleggs før det heilt kom i gong. No er det Mano og Tine K skåler og kopper som tel.Manokoppane må jo vere svært gode der dei ser ut som dei er smelta i forma te neven på eigaren. Og jau Tine K sine handmala skåler og fargaglaslysestaka è rett fram flotte. Da einaste è at dei passa ikkje i lag med det eg har frå før. Eg har på ein måte kjørt meg fast uti ei grøft, eller kløft,  her eg sit med eit middels familieservise med PiP og skal prøve å naturleg integrera ein og anna Manokopp i rosa og turkis..Da seie seg sjølv at det går dårleg. Eg er jo oppriktig glad i koppane mine, sjølv om eg no frå tid til anna kjenner at eg vert litt flau over dei, nett som noko som kjendes som ein lysande idè, laurdagskvelden, men som i sundagens dagslys ikkje var fullt so bollekjekt. Ei god trøyst er no det at både min eigen far og svigerfar har kommentert PiP-koppane med beundring og utala noko som... dei finaste koppane dei hadde sett... Da må no vera nåke, kvalitetskontroll på tvers av kjønn og alder. Eg veit med sikkerheit at ein Manokopp hadde fått ein anna medfart, sjølv om då eg var yngre ville nok akkurat det, gjort at eg gjekk rett ut og kjøpte den......so eg har kome fram til at eg må gjera so dei seie ein bør gjera dagen derpå...Stand by your man..eller rettare sagt..stand by my cup :)

11 kommentarer:

 1. bildene i dag = candy-eye. du har ingen grunn for å være flau.. dette er tidløst og vakkert!
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Gjett om jeg kjenner igjen denne følelsen. Men trøst deg med at det er bra og ha shopping-genet i behold enda.

  Jeg har med årene blitt aaalt for fornuftig i koppe-veien og har satset på tidløse serviser som jeg kan bære over med i lang tid. Så dekorerer jeg med mye annet fint på bordet som får servisene til å "forandre seg"

  Men det er gøyere å shoppe litt :-)))

  SvarSlett
 3. Hei,
  så bra sagt. om man skal følge strømmen over alt hvor den leder må man ha tykk lommebok, - og så er det ikke særlig fornuftig heller.... blir vel mye bruk og kast og sløseri om man absolutt MÅ kaste seg på hver en trend i tiden. da er det bra å sitte fast i en kløft - eller hva var det du skrev ;-)
  stand by your cup, du! flott det!!!!
  jeg og har litt GG, ikke noe Tina(?) og ellers litt "sop i hop" av andre merker....og jeg koser meg med koppene og krusene mine! rett og slett fordi jeg liker dem!
  nyt dagen,
  klem fra dronninghuset og Tove

  SvarSlett
 4. Jeg liker pip jeg da ;)

  Elsker tapetene..

  Du setter ord på mange tanker som jeg har. Dessuten...hvorfor skal man ha det som andre har...kjedelig...har aldri skjønt den greia der jeg. Når det starter en bølge med noe nytt her inne, så skal alle ha det samme...litt sånn som 501 på ungdomskolen da jeg var ung ;)

  Jeg vet absolutt at jeg lar meg påvirke på den ene siden, og på den andre siden blir jeg litt lei av å bare se det samme. Befriende synes jeg, å komme inn hit og se noe annet :) Klæm

  SvarSlett
 5. Åh, så bra å høre at det er andre også som har det sånn. Syns andre får ting til å passe inn uansett- men liksom ikke akkurat hos meg...
  man vil jo liksom følge med i tiden - og på den andre siden ha sin egen stil ;) Bloggen og stilen din er kjempefin og bildene nydelige, så jeg tror at du har alt under kontroll :) :) :)

  SvarSlett
 6. Så bra skrevet!
  Du skal kose deg med alt det fine du har... ;)
  Bare se hvor nydelig tingene tar seg ut på bildene dine, flinke du.
  Ingen ting er ut, før du synes det er ut ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder! Jeg ligger enda lenger etter skjemaet enn deg :) Jeg har ikke en eneste Pip-gjenstand ennå, men kjenner jeg meg rett, kommer det nok. Tar bare litt tid. De første (og eneste) GG-bollene kom for kun kort tid siden. Jeg danner som regel halen på trend-gjengen.... :)

  SvarSlett
 8. Ler godt av både innlegg og overskrift;) Jeg fikk jo Mano kopper i hopetall i løpet av helgen. To røde og en hvit, men det endte med at jeg byttet kopper mot putetrekk og annet stasj! Dermed kunne Den gode Feen reise hjem med full manosamling, mens jeg hadde fylt på i putekassen...
  Emmeline er nok mer fan av din koppesamling enn de hottere trender. Ikke så rart fordi din koppesamling er svært sammenfallende med min egen... Da er det godt å vite at vi er flere som stand by our cups;)

  SvarSlett
 9. Eg er utan GG, utan PIP eller Mano etc..
  går bra det også ;-)
  Men mykje som er FINT!

  Dei naturbileta er sterke!!
  Virkeleg krefter i sving, men no får du i det minste sjå naboen :-)

  SvarSlett
 10. Kjenner på problemstillingen! Det er jo alltid noe nytt og fint der ute... Vi får prøve å være trofaste - en stund... ;-) Men kjenner at jeg formerlig lengter etter noen stripete fine fra Tine K. ... Til høsten, kanskje?

  Nydelige bilder - som alltid!
  Og den GG-skåla er jo bare tidløs, da! Eller hva?!

  :-)

  SvarSlett
 11. Heisan. Eg har kome til at det er min smak som tel, så får trendane koma og gå som dei vil,- av og til blir eg med andre ganger ikkje. Akkurat no kjenner eg at det er meir enn nok av saker og ting her i huset.. Skal noko inn, må noko ut !! Så her blir det å stå med mine gamle saker til....???
  Sterke naturbilete du viser. Kreftene i naturen er uante. Ha det godt !!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.