tirsdag 2. desember 2008

The Julekalender

So var alle gåvene gøymde i papir...den fyrste manglar sjølvsagt, den vart pakka opp i senga i går tidleg....med vidunderleg barnleg forventning..

12 kommentarer:

 1. Nå sitter minstemann og jeg og gleder oss over spiderman-helten din...og juleklenderen var nydelig og spennende....Ha det best i dag min venn!! Klem ;)

  SvarSlett
 2. Overraskelse til deg på sia mi !

  SvarSlett
 3. Så nydelege bilete du tek, og så nydelege motiv. Adventskalenderane du har laga er kjempefine!! Hjå oss er planen å lage to kalenderar. Så langt har eg berre rukke å pakke inn 17 av pakkane på kalenderen til 6-åringen. 1,5-åringen er egentleg for liten for kalenderiet, men eg frykta at det skulle bli så mykje krangel om storebrors pakkar. Nå ser eg at det går fint, så eg vurderer at kalendergåvene hennar skal verte julegåver i staden :) Ha ein finfin dag!!

  SvarSlett
 4. Thank you so much for your nice comment. I love your advent calenders. Your blog is beautiful!

  Have a nice evening, Nadine
  herz-allerliebst.de

  SvarSlett
 5. Så kjempe fine kalendere du har laget.

  SvarSlett
 6. Du er så flink med bildene du tar og presenterer. (og med det du tar bilde av også naturligvis) Det blir sånn en glede å komme innom og se og oppleve her :D

  SvarSlett
 7. ..hi..hi..jeg skjønner at du har masse å henge i....og det kan lett høres flosklete ut med "..ikke stress..." Litt roligere for meg rent jobbmessig nå før jul skjønner du..skal bare en tur med eldstejenta til Køben nå til helga..og en dag i Oslo på onsdag...så avsluttes uka i Gøteborg....men DA skal jeg ikke farte før over nyttår....

  Julemesse...og utstilling..sååå spennende..jeg vil se på!! Hvor skal det være da???

  skulle jo ha sett deg vet du...men vi finner nok hverandre en dag skal du se...skulle gjerne hatt adressa di til noe smått nå før jul...hvis du ikke vil være anonym...aksepterer det og..men da kommer det ingenting i posten min venn!! klem til deg fra meg ;)

  SvarSlett
 8. Lekre bilder!Føler at jeg gjentar meg selv hver gang jeg skriver noen ord her inne men det ER SÅ VAKKERT HER!Bildene dine er og blir en fryd for øyet, jeg "suger" til meg jeg :o)

  Ønsker deg en fin adventstid!

  Klem fra Vibeke

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.