tirsdag 17. juli 2012

..morplemuffins...

..for å trøyste meg sjølv litt for at eg ikkje har ferie og ikkje har fint ver...bakar eg litt. Da e ikkje bra for meg anna enn da meditativa...men skal ikkje kimsa tå yin og yang....so i present: eplemuffins med moreller...Morpelmuffins med ostekrem. Morellene hadde same kilopris som reker for tida, og det kan eg forstå. Mitt morellebærtre gjev i år ei enorm avling. Heile 1 stk. morella om ikkje trasta tek ho....

5 kommentarer:

 1. Heimeferie utan finevær..
  Skulle gjere SÅ mykje eg ikkje rekk til vanleg, men...

  Vakre muffins!

  Eg slår deg når det gjeld moreller..
  Heile to stk på vårt tre, den eine åt eg og den andre har nok fuglen tatt ;-)

  klem din veg

  SvarSlett
 2. Jeg har mye moreller på mitt tre, men fuglene har fest. Regner ikke med at det er så mange igjen, når de en gang modnes.

  SvarSlett
 3. Desse muffinsane dine ser freistande ut, og eg elskar morellebær. Eg har litt fleire moreller enn deg på mitt vesle tred men det gjenstår å sjå kven som et dei. Eit år dekte eg det til med garn så ikkje fuglane skulle fare med dei,
  men då tok kvepsen dei:-(
  Kryssar fingrane for litt meir sommarvær snart, det treng me!
  Klem

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne smakt på muffinsen din eg :-) Om dei smakar like godt som dei ser ut må det berre bli bra! Lykke til med den eine morella- får satse på at den smakar ekstra godt!
  Mvh Monica

  SvarSlett
 5. Bratte bakkar og grøne lier, det høres ut som livet i et nøtteskall... og så gjelder det å legge merke til hvor vakre og forfriskende de grøne liene er.

  Jeg har kost meg en god stund i bloggen din, og jeg skal fortsette med det ei stund til. Jeg legger deg også til på min bloggroll. Tusen takk for inspirasjon!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.