søndag 11. mars 2012

Såing...

I dag har eg sådd. Sjølv om snjoen enno herjar landet, er det ikkje lenge att før me kan plante ut førkultiverte blomar i bedda. Eg veit at eg er sein, mange sådde for lenge sidan.

        
Frøa i medisinflaska er dei dyrebare peonvalmuefrøa frå fjorårets flottaste beddplante.
No er det berre å vatne og vente....

7 kommentarer:

 1. Her har det vore reint vårleg i dag - godt for oss som kom att etter 14 dagar under sola....Eg har ikkje sådd i vår og kjem ikkje til å gjere det heller - men eg såg så vidt i nokre løkar eg la ned i haust...så det blir vel vår utan frø og:-))

  SvarSlett
 2. Så flotte bilete :-)
  Herleg vårteikn dette!!

  klem

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke sådd enda, blir vel sånn i siste lien :) Det blir fargerike blomster som jeg kan pynte med inne, noe jeg synes er stor stas! Samt masse grønnsaker i drivhuset og i åkern :) har fremdels grønnkål som vokser i lilledrivhuset, vinteren har vært mild her på nordmøre :) det gledes til våren!!!
  mvh ann kristin

  SvarSlett
 4. Hihi, godt vi er flere som er trege med såingen... Men du så spennende med de peonvalmuefrøene!!!! Blir gøy å følge med!!! Klem

  SvarSlett
 5. Heisan !! Har visst nokre frø liggande eg og.... Flinke du som har fått dei i jorda !! Gode veke !!

  SvarSlett
 6. Oi? Er det SENT allerede nå? Huff og huff.. Jeg får ikke sådd noe før i midten av april..... Men det er vel bare å kjøre på likevel. Det koster jo ikke en formue med frø.

  SvarSlett
 7. ...den som sår skal høste ja....og sånne som meg..som ikke sår..jajaja..finner vel på noen raske løsninger....såå kjekt å sjå at du ska være med i sanselig jul.....spent på bildene...Klem

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.