tirsdag 13. mars 2012

Nokre gongar er gammalt nytt..

...godt nytt...I alle fall her. Dagane er travle og prosjekt i heimen står på vent. Og i ventetida lurar eg på eigentleg kor viktig eg tykkje dei er. Å hurle på i heimen og aldri ha tid til å setje seg ned...med ei bok ....eller eit brettspel med ungane...

 

Faktisk har eg kome til at ein kan bale seg heilt i badl med hus og heim, og gløyme det ein verkeleg vil angre på at ein aldri gjorde... kva er vel ein fondvegg mot late ettarmiddagar med ungane, eller ein Jieldé-lampe eller ein Eames stol mot ein familekinodag i byd'n? (sjølv om eg.... ein dag.... skal grina meg tè.... ein Jieldé....)

11 kommentarer:

 1. Som eg skulle sagt det sjøl! Viktig viktig!!

  Utrulig mykje fine bilder her på bloggen din!! Inspirasjon for meg!:)

  Ha ein fin kveld!!

  Marte

  SvarSlett
 2. Blir så glad av bildene dine :) Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 3. kjør på med brettspill!!! Den tiden får du aldri igjen... Fondvegger kan vi fikse etter at ungene er flyttet ut ;-)

  SvarSlett
 4. Enig med deg. Selv om det ikke alltid er så lett når man kjenner hjertet gire seg opp et par hakk av drømmelampa eller drømmestolen. :)

  Fin dag til deg!

  SvarSlett
 5. heisan.

  Det er billigst når gamalt blir nytt.... Ellers enig i at me må nyta tida med ungane medan me har dei. Mine er no 14 og 18 og ikkje alltid lett å nyta....hehe Men tid er viktig for god kontakt, og pengane får bein å gå på utan at mor bruker dei..... Kjekt med store unger er det likevel :)

  ha det godt.

  SvarSlett
 6. Helt enig med det du skriver, og bildene dine er jo bare fine:)

  SvarSlett
 7. Kjenner meg litt igjen ja...prøver litt sånn, ja takk begge deler:)) Trivelig hjem og masse kvalitetstid, så jeg drømmer om hushjelp:)) Klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 8. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvarSlett
 9. så sant, så sant
  viktig å ha litt perspektiv på ting
  det er derfor det kan være greit å legge vekk laptopen av og til
  og fokusere på helt andre ting!!

  det føles bra, merker jeg.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.