søndag 11. mars 2012

Eg er so forelska...

....i sweet paul sine magasin. Eg har lenge sete på internetten og stønna og okka meg øve dei flotte magasina hans og i dag gjekk eg til innkjøp av KK berre for å få eit printa eksemplar....

 

Sidan våren enno let vente på seg her, får eg nyte det i bladet i staden .... Nydeleg mat, vanvittig flott lys, herlege stemingar og vår i store og saftige dosar. Tek tankane fort bort frå storm og regn og influensa som herjar  her for tida.

 

Ynskjer dykk alle ein vårleg laurdag!

7 kommentarer:

 1. I dag har det vore storm, regn, hagl og bittelitt sol ;)
  Venter på vår, ja.
  Fin vårstemning på dine bilder.

  SvarSlett
 2. Eg veit ikkje kven denne sweet Paul er eg. Men eg synest du er nokså sweet og at du serverer veldig flotte bilder !! Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 3. Jeg er også fan av Sweet Paul og har fulgt han på nett lenge - så forsegjort og inspirerende :) Måtte også kjøpe KK da jeg så at magasinet hans var med :)) ... men jeg må bare si at dine bilder er til like stor inspirasjon, fantastisk å titte innom deg ღ Ønsker deg en fortsatt fin kveld og helg. Klem fra Mette

  SvarSlett
 4. wow, very-very remarkable, tender images :))

  Happy Sunday to you!

  SvarSlett
 5. Jeg hadde aldri hørt om dette før, men for et kult og stilig magasin! Jeg plukker stadig opp nye tips i bloggverdenen... :)
  Ha en fin søndag, flott blogg du har!

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder du tar, herlige farger, og flott lys:) Her er det regn non stop i dag, får gjøre det beste ut av det og få ryddet opp inne. Ha en fantastisk flott søndag, klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 7. jo takk ! man kan drømme.. hadde det ikke vært for at vinduene er gjenklistret av snø : )

  nyt søndag !

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.