mandag 6. februar 2012

Kvitt og litt gult...

Atter ein gong har Øyeblikket.net ein av sine flotte fotokonkurransar. Denne gongen er temaet "Hvitt" eller kvitt som me ville sei. Kvitt kan jo vera so mangt, ei form betyr..då er me kvitt - då er me skuls. At ein har jevna ut noko som før var ugjenvnt. Eller so er no kvitt, også kvitt på nynorsk. Eg har vore inne og kika på kandidatane og herlegheit kor mykje flott, og kor mykje med meining!

Eg skal vera ærleg og sei at bilder som både er kvite og som har djupare innhald, det finn eg ikkje på harddisken, og den er stooor. Da eg fann e da kvitt betyr for mange her i heimen. Kvitt betyr nemleg at mor skal mala litt.... faktisk ein heil sommar, og ein haust og kanskje litt på vinteren....
..alt skal verte kvitt til slutt.... slik kjenner dei det, og slik er det nok også litt... Kvitt er ein farge som gjev oss stakkarar her i Hakkadalen maksimalt av lys.... og spør du meg, ganske livsviktig. So stakkarslege nok er dette mitt bidrag denne gongen, til "HVITT" hjå Øyeblikket.netSo va da øve te da gula..

Hjå Moseplassen går det i dag i da gula og eg har ein beskjeden deltakar til blomster X-faktor som er på gong der. Blomen er ein gul knapp, eller Reinfunn ....den var eit funn, det er sant, men Moseplassen korrigerte meg litt...Reinfann heiter den..I say potato, you say.... :D.

Luktar ikkje særs godt, men er veldig bloggbar for tida. I det heile er det noko litt fargeglad og retro med heile planten og den gjer seg godt i eit norgesglas på bordet! (ja, om sommaren sjølvsagt :D)..and that completes the kandidats from the Hakkadal for tonight.... lukka på reisa!

6 kommentarer:

 1. Nydelig bidrag!
  kjempelekkert!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Se på den du. Jeg tror rett og slett at du har vinnerkanditaten til gult. Fantastisk bilde :)
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Digger det første bildet!! Og det gule bildet var også kjempefint. Nydelig gulfarge!

  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
 4. Nydelig bidrag. Liker bloggen kjempegodt, legger deg til hos meg:)

  SvarSlett
 5. Den gule er reinfann ja. Svært kul plante, og javisst, litt retro er den, jeg ser det :)

  SvarSlett
 6. Nydleg og eg og skulle so gjerne hatt alt kvitt, men det er ikkje til å tenkja på sidan kjærasten er heilt trekvit....men det er no litt kvitt det og. Og det gule (og oransje) gjer meg berre SÅ glad - Takk for ein fin titt inne hos deg i dag og godkveldklem:-))

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.