mandag 1. august 2011

Firkløver..

"Firkløver, blad av kløverart som har fått firekoblede i stedet for trekoblede blad. I alle europeiske land regnes firkløver for å være lykkebringende, f.eks. i kjærlighet, spill og sport, krig og forretninger. Slik tradisjon er kjent alt i middelalderen." Store Norske LeksikonSidan eg var lita har eg evna å finne svære mengder firkløver. Kvar sommar har det vore regelen. Det å ikkje finna ville klart vore unntaket. I år fann eg ingen. Det var påtakeleg. Det førte til ei uro. Eg leita, men fann ikkje nokon, for fryste gong på så lenge eg kan hugsa.Fyrst no til helga fann eg. Mengder som før....

11 kommentarer:

 1. La oss tro at det er et tegn på en god høst på alle måter :)

  Så rart egentlig - kom akkurat inn fra hagen, der jeg satt på barnas huske og tenkte på at jeg aldri finner firkløver mer. Men - man må vel lete for å finne.

  Klem Moccamamma

  SvarSlett
 2. Hell og lykke til deg! I haugevis! :-)

  SvarSlett
 3. Kan godt huske barndommens spenning når man lette etter firkløver, og lykken når man fant noen.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Veldig opptatt av firkløver som barn, men som voksen har jeg visst lagt dette helt på hyllen :o)

  Nydelige bilder :o)

  Klem J.-

  SvarSlett
 5. Hei!
  Har aldri i mitt liv fuunet firkløver, men har heller ikke letet noe særlig. Takk for kommentar, jo - det går bra med veggen. Er strålende fornøyd. Er ikke ferdig med prosjektet på det rommet ennå.. Du vet - eg flytter meg fra prosjekt til prosjekt. Venter på godvilje fra min mann til montering av en pult og et par hyller, så er rommet klart for visning. Ha tålmodighet :) Bilder kommer :) Ha en fin sommerdag!

  SvarSlett
 6. Åh, dette kjende eg meg heilt att i! Eg har alltid leita etter firkløver - og funne mange - også etter at eg - liksom - vart vaksen... Men i år har eg sett meg blind på trekløver, og det har ergra. Så brått var den der. Og ein til. Heldigvis:)

  SvarSlett
 7. Hei

  Jeg må få lov å igjen benytte meg av anledningen og fortelle deg hvor stor pris jeg setter på bloggen din! Helt fantastisk. Nydelige bilder, flotte temaer, vittige kommentarer osv... Jeg får en egen steming på din blogg som ikke jeg gjør hos noen av de andre bloggene jeg ha vært innom: og det er en del. Fortsett med det fantastiske arbeidet du legger i bloggen din. Min favoritt.. Ønsker deg alt godt.
  Mvh en som stadig titter innom

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.