lørdag 16. juli 2011

Loftstova tek form..

Eit lite bilderas frå maleprosjektet sin fyrste etappe. Det var lyst og fint og greitt å halde reint. Me er alle nøgde, på begge lag. Case Closed, som ein og annan seie.Her kjem litt før, under og etter bilder..


Sofen me kjøpte for 6 år sidan kom endeleg til sin rett. Med vaskbare trekk er den uvurderleg i TV-kroken. Kyraskinnet har levd eit omflakkande liv og har dei siste åra stille sukka der det har lege under treningsbenken til mannen i huset. No tykkjer eg oksen dreg litt på smilet han og. Sitjeplassen manglar enno eit bord. Har ein palle klar men er usikker på om eg er ute i siste liten på den trenden, sjølv om eg reint generelt likar slikt, og risikerer å måtte setje den saman med PiP-koppane og Fondue-settet om eit år eller to. Å investere i ei glasplate til eit par tusen ventar eg i alle fall litt med.


I dag er me ute i hagen for i morgon begynner del to av dette prosjektet...

4 kommentarer:

 1. Skjønner at du er fornøyd! Dette ble virkelig stilig. God kombinasjon med sofaen og kuskinnet.ble virkelig stilig. God kombinasjon med sofaen og kuskinnet.

  SvarSlett
 2. Så flott det ble!! Nydelig gulv:) Har kost meg med mange innlegg nedover på bloggen din nå..henger meg med som følger:)

  Klem Christine

  SvarSlett
 3. Det ble veldig flott! Hvilken farge har du brukt på veggen?
  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 4. ..håper du hadde en fin utedag i dag...før regnet tek oss.....stilig øvervåning...som det heter på svansk..siden jeg nå har vært svenske ei uke..henger det litt i.....veeldig flott..ja..pallebord er flott..men maaange som har..snekre heller et sjøl med x-stag på sidene og mal med drivvedmaling......nyt livet og kreativiteten....

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.