søndag 27. mars 2011

Håp i hengjande snø(re)

Ja i går skein sola og lokka med vår under metervis med snjo. Ungane var ute og teikna på synleg asfalt. I dag vakna me til brøytebilen som før..minst 15 nye cm med det kvite vidunderet hadde lagt seg oppå dei 110 som låg der frå før...

7 kommentarer:

 1. Men etterpå så kommer våren - helt sikkert!
  Nydelige bilder er du uansett :-)

  SvarSlett
 2. Så deilig at de fikk ut en tur og prøvd kritt på asfalten igår. Det gir litt vårfølelse likevell...

  Satser på at det var siste snøen som kom idag da ;)

  Vi bor i Oslo og her smelter det raskt. Blåst her idag også, og vi leita godt for å finne en akebakke for å ta årets siste her. Mulig det blir flere i trøndelag i påska.

  KOM VÅR KOM!! Fin uke te dæ! :)

  SvarSlett
 3. Uuuummmmm
  Muffinsen var knallgod. Sjølv utan eple. Kjem til å baka ein gong til. Må laga dei sånn som oppskrifta er veit du. Får prøva å ikkje verta hekta :-) men faren er der.
  (er det lov å ta 2? Eller et eg meg opp og ikkje ned då?)

  Her har snø gått over til regn. Forhåpentegvis sånn hos dere òg. No vil eg ha vår og er veldig klar for å ta ut sykkelen. Eg er klar for turer både hit og dit. :-)

  SvarSlett
 4. Er det noen trøst at det er like ille(muligens værre, for jeg kan ikke huske sist jeg så asfalt..) her i Lofoten?? :)) MEN vi har hatt tre dager uten vind!! Juhuu! :))
  Ha en fin uke!
  -synnøve-

  SvarSlett
 5. Åååå, snakk om nedtur etter vårlige aktiviteter i går!
  Men det var nok den siste krampetrekningen? Eller?!

  Nydelige bilder både i dag og i går! KLEM!

  SvarSlett
 6. Så koselig blogg du har; med fine bilder og mye inspirasjon! Jeg legger meg til som følger, for hit vil jeg tilbake :)
  Ønsker deg en fin dag!
  klem fra Hedda

  SvarSlett
 7. Off og off, og atter off!!!! Ja vi har også hatt snøfall, men heldigvis har vi ikkje noke mngder frå før her på ytre søre møre. Så litt regn, vind og nokre dråpar, så håper eg at den forsvinn og våren kan få ta taket. No lengtar vi etter den både tobiente og firbeinte på hakallegarden. Ha gode dagar medan vi ventar!!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.