mandag 28. februar 2011

Hodebry.....
Samanfallande med varierande vermeldingar for vintereferien , vurderer eg å male litt på soverommet. Og maler eg litt, so dreg det no fort på seg, med feks. ny sengegavl eller hovudtavle som det heiter på godt engelsk. Eg har difor tatt eit valg i dag om å gjere noko eg sjelden gjer...eg har snoka te meg bilder øve lang tid og legg dei no frekt utatt... håpar ingen vert forferdeleg sinte for dette... i allefall ikkje forbaska sinte...


Som de ser er det mange måtar å gjere det på. Midt i veien for tida er å finne seg ei gamal verneverdig sæter og i nattens mulm og mørke, skjere ut litt av veggen, og setje det opp på soverommet. Gamle dører er også veldig IN, og gamle franske vindaugeskodder.


Desse siste flotte og romantiske utskårne gavlane er heilt uimotsåelege og heilt uoppnåelege trur eg.. ikkje har dei dei på Coopen og ikkje er eg so god med båndsaga. kanskje eg går for noko enkelt. Villmarkspanel med drivvedbeis? Eit par gamle treski? Eller kanskje nokre heilt nye av glasfiber..

Her finn de nokre av desse ideane og fleire til:

9 kommentarer:

 1. De utskjærte er skikkelig flotte. Men øh, du som er så flink med penselen kan vel male "utskjæringer" på egnet materiale vel!? Tenk så kult det kan bli - med skyggeeffekter og det hele. Kanskje litt decoupage i samme slengen :-D

  Lykke til med malingen! :-)

  SvarSlett
 2. Ikke bare jeg som går med maleplaner ser jeg, jeg har hatt de planene i lang tid nå. Har til og med ei gammal dør ståandes som var planlagt til hodegavl, men den blir nok aldri gavl til senga vår.

  Gleder meg til å sjå når det er ferdigmala hjå deg :-)

  God mandagskveld!

  Synne

  SvarSlett
 3. Artig innslag, men sørgelig at du måtte gjøre deg til juvradd for å få det til.
  Bildestjeleing gjør meg verken sint eller forbasket, bare forbauset og trist over at voksne kvinner i verdens rikeste land stjeler med seg saker hjem fra andre og viser det frem helt uten engang å kreditere offeret.... Sånn cirka deromkring, om man får si det som det er?

  SvarSlett
 4. Ja, uansett ka du ender opp med så vil eg sjå det her på bloggen.
  Det var mykje spennande her og ikkje lett å velje ka ein skal gå for. Men du er jo kreativ, så det blir nok bra...!!

  SvarSlett
 5. ja Fies notiser, det er heilt sant, no er desse samla øve mange år so det er ikkje lett å finna opphave, men da e no frå salgssider alle om eg ikkje tek heilt feil, nettbutikka og magasin. Da e ikkje stole frå hardt arbeidande dødelege...

  SvarSlett
 6. Mye fin inspirasjon til soverommet her! Det passer meg bra, vi holder på å pusse opp vårt. Nå har vi to gamle skapdører som sengegavl, men er lei av dem og er på jakt etter noe annet. Har kjøpt inn nye nattbord, seng, sminkebord og litt annet dill. Nå mangler bare montering og som sagt ny sengegavl, klem fra Mona

  SvarSlett
 7. Masse fint! Nå blir jeg veldig spent på hva du ender opp med :) Lykke til med jobben.
  Kjersti

  SvarSlett
 8. Fantastisk :) Masse gode ideer her! Gleder meg til å se hva du ender opp med ;)

  SvarSlett
 9. Berre kjekt at du samler ihop likt og ulikt frå andre sider. Då slepp me andre hoppa rundt og leita. Og dette er då ikkje knabba frå ein stakkars blogger ... så dermed kan du ta det heilt med ro. :-)

  Faktisk så gjer då anna kvar interiørblogger dette kvar dag, så akkurat no forstår eg ikkje kommentaren til "Fies notiser"

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.