torsdag 21. oktober 2010

Den fyrste snjoen..

Ja so kom han, snjoen. Nett som dei lova. Og den held fram med å lave ned, time etter time. Julastemningen har fylt stova samstundes med varmen frå vedovnen.
"Juletreet" er fru. ZickZack for dei som huskar ho. Ver ikkje redd, ho frys ikkje. Ho er daud som ei sild, og ærleg talt så klarar eg ikkje sjå rare forskjellen. Og der ligg heile årsaka til hennar bortgang også....

10 kommentarer:

 1. hehe, du e no go`!! Hels stakkar frøken zikk zakk!
  God ju...eh helg!!

  Takk for din kommentar i ny og ne, det kan trengjast...for mest ingen av "mine" vågar seg til med det...!

  SvarSlett
 2. Eg gløymde å sei at du må ikkje fara ute i snøen å vasa du so e forkjølte...

  SvarSlett
 3. Jeg elsker å titte innom bloggen din, ikke bare for å se på de alldeles nydelige bildene dine, men like mye for å lese de herlige, underfundige skribleriene dine... hihii. Stakkars zikk zakk, men vakker er hon da, der ute i snøen med skjønn pynt på. Enten hun er levende eller død!

  Jeg vil nå også minne deg om at det ikke er noen god ide om å fly ute i snøen hvis du er forkjølt. Ikke for det, fem om dagen har ikke hjulpet meg heller, så førkjølet er jeg. Alikevel druver jeg og rusker i hagen og i blomsterbedd, i panikk før den meldte snøen begynner å lave ned her også.

  Til slutt (huh, dette ble visst laaaangt...) så vil jeg gratulere det med finaleplass hos NIB her forleden. Bildet ditt likte jeg godt, faktisk best, så stemmen min gikk til deg :)

  SvarSlett
 4. what a wondeful immage....thewinter colors...
  kisses
  Simona

  SvarSlett
 5. haha,
  jeg ler meg ihjel av deg :o) ja, frk Styggfin fikk et kort liv hos deg ser det ut til! men hun gjør seg jo tydeligvis fin som død og?
  Klem J.

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder! Som vanlig! :)

  SvarSlett
 7. Ja det er rart...ikke så ofte vi har hvit jul i Bergen, men sammen med snøen, kom likevel julstemningen for fullt:)

  SvarSlett
 8. Hihi...Stakkars fru zikkzkk....Trur ikkje ho nokon gong fekk den heilt store plassen i hjarta ditt, nei. Forvist til kulde og snø...

  Kos deg med snøen. Håpar det er lenge til me får han her. Klem!

  SvarSlett
 9. Nå håper jeg det blir en "av og på " vinter og ikke sammenhengende i 120 dager. Vi får ta en dag om gangen.... Men trivelig er det når du serverer det på denne måten.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.