onsdag 18. august 2010

Sjølvgjort er velgjort...

Bukkettar frå hagen er klart min favoritt. Desverre er eg ofte gniten på desse blomane. Eg har sett dei vekse og streve seg store og flotte og då er det med tungt hjarte eg kuttar dei av og tek dei inn...til eit intenst.. men dog kortare liv....8 kommentarer:

 1. Nydelige bilder,av herlige farger.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. So beautiful images! Hugs Yvonne

  SvarSlett
 3. ..jeg har dessverre hørt mørke rykter om at bonsaitrær er nokså enkle å ta knekken på.. men med dine grønne fingre er ikke det et problem!! mene fingre er mer lysegrønne.. så litt verre her i huset tror jeg. Nå har sønnen og jeg hatt treet stående med vann opp til jorden - og så drypper det av seg før det skal tilbake i potten.. det liker visst å bade slik sier de som kan det.. men ikke å stå med vann hele tiden :o) jaja - vi får gjøre så godt vi kan å berge dette fine treet.
  Nydelige bilder fra deg igjen. Erteblomster er skjønt - både i duft og i farger :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 4. Akk, så fine bukettar! Eg må visst ut og hente inn ein blomst eller to til bordet mitt...

  God onsdagskveld! :)

  SvarSlett
 5. Men obs, nå lever de verdens beste liv på bloggen. Lykkelige som bare det, nettopp fordi du tok de med inn, satte dem i vann, arrangerte dem og tok de nydeligste bilder.
  Den hadde du ikke tenkt på den!
  *
  Når det gjelder bringebær i kaffekopp, kunne det fort bli et nydelig bilde på kjøkkenveggen, i plakatstørrelse!
  Den hadde du nok heller ikke tenkt på!
  Eller?

  SvarSlett
 6. Hei du !

  her går det stort sett i garasjemaling og diverser grovjobbing ute for tida, så det blir minimalt med både blogging og blomsterplukking. Det siste er igrunn av naturlige årsaker.... Jeg har knapt nok en blomst jeg kan plukke ! Hageplanleggeren her ( altså meg ) hadde nemlig ikke peiling på hva hun holdt på med da hun liksom " planla " hagen og alt blomstret seg ferdig i løpet av en par korte uker i juli.

  Hagen DIN derimot, ser absolutt både mer planlagt og langt mer ryddig ut ! Kjempefine bilder du viser :-)

  Og gift har du blitt og , gitt ! :-) Gratulerer så myyye :-)

  SvarSlett
 7. Hei! Eg er nok litt utålmodig av meg når det gjelder årstider. Men for å få det sagt så har eg vært tre måneder i Singapore, så sommer har eg fått i bøtter og spann. Eg liker ikkje høsten pga regn og mørke altså, men synes det er vakkert med fargene og løv på bakken. Men eg e ikkje fan av vinteren altså! Uansett, så nyyyter vi milde dager enn så lenge. Herlige blomster du viser!Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 8. Åh! Så fantastiske blomster - og så vakre farger! Deilig å se på! God helg!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.