mandag 23. august 2010

Erta...berta..


Eg las i ei bok at til meir me hausta av blomstererta, di meir blomar kom det på sjølve planten. Eg tek inn og tek inn... og jammen trur eg at boka hadde rett..

10 kommentarer:

 1. Så nydelige erteblomsterbukett :-)
  Sånne erter er ren og skjær lykke, elsker knasingen når de spises :-)
  At sommeren er over merkes forsåvidt her nå, men det ganske fælt når reiseradioen har siste sending og Kirsti Sparboe syner om ...rundt i alle gater ser jeg paraplyer, jeg vet hva dette betyr...
  Jaja, den kommer jo igjen!

  SvarSlett
 2. Nyyydelig bukett! Så mange fine farger på samme type blomst! Er erteblomstene vanskelige å få til? Har ikke sett så mange slike herjeg bor ( i Midt-Norge)... Kanskje de trives bedre der det er litt lunt i været? ;-)

  SvarSlett
 3. Flott bukett!
  Og lekre sensommer-innlegg nedover her..

  Nyt kvelden og morgendagen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Neste år: erteblomster på meg og!!

  ...tror jeg.... :-)

  SvarSlett
 5. Berre fortsett å erte du..
  Så kanskje sommaren varer lenger? ;-)

  SvarSlett
 6. mine erteblomster trivdes ikke så godt - og avgikk rett og slett med døden.. :( tror tabben jeg gjorde var at de i begynnelsen ikke hadde noe å strekke seg etter (første året med erteblomster) - og da de fikk det sånn litt ut på sommeren var det liksom for sent. Neste år skal jeg ikke være så stemoderlig med disse nydelige blomstene. Flotte bilder :o)
  Angående epletreet - så kan det nok hende det samme skjer her : masse epler første leveår, og ingen neste år. Ble jo i grunnen veldig overrasket over mengden i år.. ville vært mer "normalt" med et tomt tre.. men selvsagt : gledelig overrasket!!
  Ha en FIN dag! Jeg skal nyte formiddagen i eget selskap - og så på Berthas i ettermiddag.
  Klem J.

  SvarSlett
 7. ...eg har lest..sikker kilde..at jo mer du plukkar..og lagar en gedigen bukett og tar den med inn te bydn og treff ei koselig dame..og gir henne hele buketten..og koser deg og skarvler og drikk kaffi...vil erteblomsten blomstre heeele året...har EG hørt....

  SvarSlett
 8. De er så fine, de blomstene!! Svigermor hadde sånne i sommer, men de tørket visst inn da hun var på ferie, og naboene glemte å vanne dem! Synd...!
  Nyt dine så lenge du har dem! Klem!

  SvarSlett
 9. Flotte blomster, og nydelige bilder gjennom bloggen din ser jeg. Så flink du er til å fotografere.

  SvarSlett
 10. Hei Anne,

  Så sommerlig herlig det alltid er hos deg! Det gir meg sånn god energi. Farger gir liv. Og det dufter så godt av disse blomstene. Og du har helt rett, de gleder veldig lenge.

  Laurbær treet du spurte meg om har jeg kjøpt hos et lokalt gartneri, de er faktisk ikke så ofte å se. Men her tar de av og til inn trær som kommer fra sydligere strøk. Vet bare ikke helt hvordan det vil takle vinteren, men blir det for kaldt lar jeg det stå i kjelleren. Der får det overvintre sammen med oliventrærne.

  Håper du har en fin sensommer og hygger deg :)

  Aina

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.