onsdag 3. mars 2010

Troll i ord

I år etter år har eg gneldra kjepphøgt om at vintrane var so mykje betre før. Då låg snjoen lenge nok til at ein kunne ta fram skia og få litt ut av vintermånadane. Ikkje nok med det, eg har både høgt og tydleg skrytt av snjohaugane som måtte flyttas med svære maskiner slik at skuleplassen vart snjofri til 17. mai. Då ein va onge var dette stas. Men no når eg har investert tusner av kroner på liljer og tulipanar veit eg at "Stor i kjeften-politiet" har arrestert meg.So om nokon var i tvil so er det faktisk min feil at finnbulvinteren har lagt seg over landet og at vi skal prise oss lukkelege om me nokon gong får vår i år....Likavel kan ein ikkje sjå forbi at det har vore ein svært vakkert vinter, og no når sola skin både inne og ute fins det ingen grunn til å henge med håve :)

7 kommentarer:

 1. Utrolig bra:-))... Du er nok ikke alene om å ha vært litt "svær" i kjeften"...Jeg vokste opp på Lillehammer,og har fått dosen min i løpet av barn/ungdommen...& trives best på bare stier.. Du skal se du bare har fått en liten "ripe i lakken",og at solen snart har tinet bort snøen så du ser blomstene dine:-)
  Suuuperdeilig kveld & Stooor klem Randi

  SvarSlett
 2. Tror nok at vi er flere som må ta skylden der, du... :-)

  SvarSlett
 3. Så godt nokon tek skulda ;-)
  Men det blir vår i år også, trur eg...

  SvarSlett
 4. Vakre bilder:)
  Huff og huff.. Får nå inderlig håpe at våren kommer til slutt! Her i Oslo har det vært strålende sol i dag, og snøen har så vidt begynt å forsvinne fra veiene. O'Glede!!:) Er nok et veldig vårmenneske jeg ja. Elsker å se naturen våkne til liv igjen etter lange vintermåneder:)

  Ha en flott onsdagskveld!
  Klem Sissel Olin

  SvarSlett
 5. På veg til jobb her ein dag .... sola skein og smelta snøen...Då kom tanken på at det ville vera svært trist om me må venta 20 år på ein slik vinter igjen her på Vestlandet... Har vore vinter i år !! Herlig.... Så om du kan tenkja ut noko å sei før neste vinter så er det heilt greitt for meg !!!

  SvarSlett
 6. Hehe.... nu måtte jeg bare le. Vinteren i år har vært utrolig lang, og utrolig kald. Vi har måttet kjøpe ekstra ved, og det har aldri skjedd før. Gubben lo av meg da jeg bestilte 3 favner sist sommer, men han ler ikke lengre nu. Og han har mumlet for seg selv om at vi kanskje burde bestille 5 favner neste gang. Haha... sier jeg bare.

  SvarSlett
 7. For et herlig hjem du har! Jeg har hvertfall forelsket meg helt!:) Jeg legger meg straks til som følger, og inviterer deg til å ta en titt på min nye blogg:) Ha en fin kveld!

  Fru Blom

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.