søndag 14. mars 2010

Chrome...

Har skifta browsar sidan Exploderen krasja kvar dag. I dag er det Chrome som får æra av å vere sjefsbrowsar. Sjølv om eg ideelt sett er tilhengjar av nye ting og finn dei fasinerande, so legg eg litt trist merke til kor fort eg venner meg til ein måte å gjere ting på...og kor bale eg finn det å måtte endre på rutiner.Slik har eg det i heimen og. Når eg har plassert eit bord eller ein stol ein stad vert det fort ståande der i årevis. Da som er bale med dette, er at eg syns det er bale. Eg skulle ynskt eg hadde meir mot til å prøve ulike løysingar i heimen. Billeg måte å få nytt interiør og uttrykk på.


Eg har innsett at problemet ikkje er mentalt, men fysiologisk. Kvar gong eg med stor motivasjon og inspirasjon set i gong skjer det same. Eg vert so forferdeleg trøytt. So vert eg kvalm. So vert armar og bein heilt umanøvrerbare. Til slutt gjev eg opp og ting vert ståande der dei stod.


..som eg sa, heilt klart fysiologisk....

9 kommentarer:

 1. ...helt klart..ingen tvil...det er nok kronisk også...og det finnes ingen medisin..sånn er det med den saken....konservative menneskje frå dalen som du er ..var ikkje denne sykdomen overraskande....god solsøndag..

  SvarSlett
 2. ...når kjem du te bydn???????

  SvarSlett
 3. Uansett...lekre bilder:))

  SvarSlett
 4. Flytter helt klart heller om på interiøret enn på teknikken...,men nå for tiden orker jeg bare ikke.. Etter tre turer med hunder og møkking hos hesten +++ er det slutt på overskuddet til den slags sysler...
  Bildene dine er så dånelekre at det er en fryyyyyd:-))
  Kooos kveld i stua & Stooor klem fra Randi

  SvarSlett
 5. ..haha, du kan få sagt det :o)

  Vi lider av samme syken. Mine møbler har og en lei tendens til å bli stillestående i åresvis - og det er utrolig tungt og fysisk utmattende å flytte på de!!  Jaja, det kunne vel vært verre??

  Søndagsklem J.

  SvarSlett
 6. Delta og alfa.... Har vært litt fraværende med bloggina i det siste og dermed måtte jeg lese de siste innleggene dine - i RIKTIG rekkefølge. Rett skal være rett, ikke sant ?

  Først trudde je du hadde vært på kurs i Silvametoden... Delta og alfanivå er noe jeg svakt kan erindre derfra. Men - etter hvert skjønte jeg at det dreier seg om laaaangt værre ting og når du nevner ordet Browser så forstår jeg jo at det må være riktig ille !

  Uansett misunner jeg deg LITT evnen til å la møblene stå stille ! Det sparer jo både deg selv, møblene og dørkarmer for traumatiske opplevelser.

  Ei strålende uke ønskes deg :-)

  SvarSlett
 7. Fryder meg like mye hver gang jeg er innom bloggen din! Du kan få sagt det - og topper det hele med fantastiske fotografier!! Det er ihvertall ikkje bale!

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 8. Åh! Deilige bilder, godt å være inne hos deg i dag.
  Alt godt fra Eirin.

  SvarSlett
 9. Hehe.... Før i tiden ble gubben lett panisk i blikket når jeg stilte meg midt på stuegulvet og så meg litt rundt. Dette skjedde alltid på våren. Nu er det mange år siden jeg sto slik. Hvorfor vet jeg ikke, mulig det er alderen, mulig ser jeg ikke vitsen med å flytte på møbler..... Inni meg flytter jeg ofte.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.