onsdag 3. juni 2009

RomantikkKor vart den av?Storknebb er den mest romantiske blomen eg veit....

Kvifor? jau den som har vore 16 år og sykla langs grøne enger ein forsommarkveld, der Storknebben og Jonsokblomen står i full flor og lovar flørt og lidenskaplege sommarnetter... anar nok kva eg snakkar om....

14 kommentarer:

 1. Søte bilder du viser, finnes så masse fine blommer der ute.... Du er virkelig flink til å fotografere må jeg si!

  SvarSlett
 2. Hei gode vennen!

  Takk så mye for de flotte orda du la igjen til meg!!! Jeg ble helt øm om hjertet, og ville umiddelbart og legge armene mine rundt deg. Du gjorde meg så glad, og det aller viktigste er at du ble fornøyd. Bildene du tok var så nydelige, og tenkte hun burde jo egentlig jobbet for meg :) Jeg kunne jo sendt en eske med produkter til den vakre dalen og så kunne du få fritt få lekt deg :))

  Jeg tok selv med noen fiolette blomster hjem i dag, og de livet opp hele stua. Nå smiler jeg hver gang jeg passerer. Blomster er magiske!

  Jeg bruker tiden denne uka til å komme ajour med bestillingene, så det blir ikke mye blogging på meg. Men vi prates mer til uka. Ønsker deg en riktig fin helg som kommer. Nyt og kos deg en hel masse!

  Varme klemmer
  Aina

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder og vakre blomster;) har enda ikke sett storknebb her i trøndelag enda men de kommer de kommer;)

  SvarSlett
 4. ..jammen sa jeg autodidakt;) jeg falt rett og slett litt av lasset i går..det vart for mange fremmede ord for meg på ein gong...nei...Rema sitt slagord passer nok på meg oh kamera..det enkle er ofte det beste...men har skrudd den fra auto til P no iallefall...og må innrømme eg såg litt etter deg!!! men visste jo ingen ting om hvordan du såg ut...men hadde vel skjønt det på de gluuupe spørsmåla dine vil eg tru..jeg hadde meer enn nok med å sjå på den vakre læraren....og fikk ikke fulgt med...hihi....

  SvarSlett
 5. ..ja det kan man si..veldig vakker..med brune stoore auge og naturleg shabby...mmm...

  SvarSlett
 6. ..ein får vel trimma graset der ein e kanskje..men sjååå kan vi vel..sjøl vi to som er ALTFOR "godt" oppdratt!!!!

  SvarSlett
 7. ...men sjå litt utafor hekken...den kommenterte du ikkje....he he...vil gjerne ha litt support her skjønner du...

  SvarSlett
 8. Storknebb... der lærte jeg noe nytt!!
  Har sett disse vakre blomstene, men ikke ant hva de heter...
  For noen vakre blomter, helt vidunderlig fotografert ;o)
  Ha en deilig torsdag :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 9. Romantikken kjem og romantikken går. Og jommen kjem han att en gong tel og !
  Akkurat som årstidene. Jaja... nesten da. At den skifter 4 ganger i året er vel en smule drøyt.
  Du har jo funnet den du. Romantikken....

  SvarSlett
 10. For ein ryddig og fin blogg, og bildene er kjempefine. her kommer eg tilbake

  SvarSlett
 11. Tusen takk for superkoselige ord, du er så snill og god du!!! Liker jo bloggen din SÅÅÅ godt....så når du liker min også så blir jeg jo reint lykkelig jeg vet du :)
  Nydelige bilder, vakkert....

  Varme klemmer
  Vibeke

  SvarSlett
 12. Tjihihi, jepp, skjønner tanken ja:D
  Du tar så flotte bilider altså. Og det er godt for oss hageløse å titte på hagebilder, da har jeg liksom litt hage jeg også.
  Takk for kommentaren på tegningen min forresten. Jeg har jo en gang i tiden lyst til å se om male/tegnegleden min kan brukes til noe annet enn hobby, men jeg får ikke så god tid til å utforske det nå med skole og jobb. Meeen, når jeg er ferdig med mastern! Da skal det utforskes. Av og til sprenges det inni meg og jeg tror det er noe som vil ut, hihi. Tror alle kreative damer kjenner seg igjen i det:)
  Ha en fortreffelig helg og fortsett å glede oss med vakre foto!
  Maya

  SvarSlett
 13. Kjempefine bilder, jeg har også alltid likt så godt storknebben heltfra jeg var liten:) Ha en riktig fin helg videre:)

  SvarSlett
 14. ..gu kveld i stova!! Nokon heima???...her slappes det av etter gutteselskap med 13 åtteåringer..tjolahopp!! Og ommøblering i heiman vart det og etter at vi måtte flytte litt på bord og sofa for å få plass..og jammen er vi ikke svææært så fornøyde hele gjengen med vår speilvendte stue.....sliiip tait...

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.