onsdag 24. juni 2009

Da hjarta er fullt av, renn munnen over med....

Orda er henta frå sjølvaste Skrifta so rett må da vera..Av og til tenkjer eg at det er så stille her at me vert litt tause berre av det. Å snakka, å heva stemma, bryt stilla og lagar uro mellom fjella. Så me seie no ikkje so mykje. I alle fall ikkje høgt....Likavel er ikkje hjartena våre tomme, nei, dei er fulle.Fulle av fred.


Og då er munnen det og...

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder og vakre hester!!

  Og så flott det bildet med krosveden under her var, masser av det der jeg kommer fra men ikke her i trøndelag. tror jeg da...

  ha en flott dag nede ;D

  SvarSlett
 2. Som alltid, en fryd å se bildene dine og lese teksten....Underfundig, omsorgsfulle som får oss til å tenke. Midstommerklem.

  SvarSlett
 3. Vakkert!
  Nydelige bilder.
  ja ja..så er hele den herlige kroppen ute i sola da...ikke bare legger....Herlig stille her og...da hele nabolaget er på jobb....Herlig.
  Drops

  SvarSlett
 4. ..blir nesten misunnelig jeg..
  Tror jeg hadde trivdes på en gård laaangt vekk et sted.. Liker stillhet, det gir også meg ro i sjel og sinn..

  Nydelige bilder!
  Klem J.

  SvarSlett
 5. Hei du!!! Veit ikkje heilt om eg forstod kommentaren din på "Liste meg her og liste meg der"-innlegget mitt. Eg trur fyrst og fremst at dei som ynskjer å kome inn på desse listene synest det er viktig, at det er noko dei har lyst til. Og det har eg respekt for. Dei som meiner at dei absolutt ikkje er viktige legg seg vel ikkje inn i det heile!!!??!!! Om du oppfatta at innlegget mitt er misunning og syting, då har anten eg uttrykt meg klønete eller så har du misforstått ein smule. Som sagt, eg har stor respekt for alle som står på desse listene. Og om ein vert teken inn i varmen, så trur eg nok ikkje det er så kjøleg der, trur du??? Det er vel heller slik at dei som er der sjølve må bestemme om det betyr noko å vere der eller ikkje. Det er vel det som er spørsmålet, og svaret har berre dei som står på listene. Om listene er av det gode eller ikkje, har eg faktisk ikkje gjort meg opp noka meining om. Eg trur mange finn listene interessante og at det kan vere spennande å stå på dei. Håper dette oppklarte litt, men veit ikkje. Beklagar at eg ikkje heilt forstod kva du meinte.

  SvarSlett
 6. Då er det heile oppklart, hi, hi!!!! Medan vi let listene segle sin eigen sjø, skal vi halde fram med å gi av det vi har - og så får det vere godt nok!!!!

  Ynskjer deg ein deilig midtsommar! Her i huset har vi bestemt at den varer ut heile juni, så det blir mange bål og mykje pølser!!!

  SvarSlett
 7. Så flott en blogg du har og du har et blikk på livet som jeg synes er helt herlig, og jeg må få lov å legge deg til mine favoritter!

  SvarSlett
 8. Du skriv så vent og bilda understrekar det heile!
  Det var noko av dette som gjorde at eg måtte flytte heim att til vestlandet!
  vakkert og stilla er så god!

  SvarSlett
 9. Vakkert skrevet og illustrert...

  Vi har sommerhus selv på vestlandet...på en liten øy helt ytterst i Sognefjorden, med kun få fastboende...

  Der er det så deilig stille, at en klarer å høre seg selv tenke...befriende!

  Ha en flott helg!


  P.s Pavilijongen er fra Clas Ohlson..."taket" fulgte med, men gardinene har jeg hengt opp selv:-)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.