tirsdag 14. april 2009

Stillhet

Mandagstema i dag er stillhet, eller lydlaust på nynorsk. Det er mange måtar å tolke temaet på, men eg fall ned på ei visualisering av sykkelturane eg har hatt på arbeid dei siste åra. Om sumaren prøver eg å kome meg opp i god tid og sykle til arbeid 1 mil opp i dalen. Utfordringa er alle oppoverbakkane, fordelen er den vakre stillheten eller "lydlausa"(?) eg får ta del i.Fyrst etter å ha bestige Storhaugen møter meg dette synet på leitet før Hellandsfossen.Etter nye motbakkar kjem eg til Holmen. Her rann eingong ei elv mellom vegen og bakkane bortanfor. Der lærde eg å symje....i lag med rumpetrolla...;)Innover mot Farestveit der eg vaks opp....Til slutt innsyn mot Øvre Helland...snart på kontoret.

11 kommentarer:

 1. Hihihi, nå måtte jeg le:D Du har helt rett, jeg er nok ikke vokst opp på 70 tallet. Jeg husker derimot noen oransje og brune tapeter som hang her og der da jeg var bittelita. Jeg er vokst opp på 80-tallet, så kanskje jeg fikk smaken for det glorete da, hihihi:D
  Er veldig spent altså på hvordan det blir med tapet. Det kan jo hende det blir too much som du sier. Har aldri brukt slik tapet før. Men jeg synes den øverste av de med røde blomster(mulig den samme du mente?) er så vakker. Spørs hvor store blomstene er osv, så jeg er ganske spent.

  Men nok om tapet! Ble nesten helt målløs når jeg kom inn til deg. For noen vakre bilder! Synes jeg kjenner den fuktige/kalde lufta som kommer av skodde. Kjenner den friske luften, og hører pip-pipene synge. Gud hvor heldig man er som har vokst opp på landet! Da finner man slike fantastiske landskap:) Tror jaggu jeg må ta med eget kamera på utflukt hjemme en gang.

  Ha en god mandag:)

  Maya

  SvarSlett
 2. Åh hvor smukke billeder .... der er nu noget over bjerge og søer ;-)

  KH Siffe fra flade Danmark ;-)

  SvarSlett
 3. Dette var fenomenalt flotte bilder.

  God tirsdag til deg.

  SvarSlett
 4. Fantastisk natur på sykkelturene dine! Stillheten er til å ta og føle på;)

  SvarSlett
 5. Vakkert, vakkert
  Her ble jeg stille av beundring! ;)

  SvarSlett
 6. Hei hei, stille av beundring jeg også!! Falt veldig for det siste bildet!! Ha en flott uke! Anne-Lise

  SvarSlett
 7. Er dette arbeidsveien din? Ja det må jeg si! wow, så utrolig flott.

  Hilsen fra ei som også sykler og går til jobben og gjerne tar den stilleste (mest lydløse) veien, det er balsam det :)

  SvarSlett
 8. Med en slik strekning å sykle til kontoret er jeg sikker på at anstrengelsene i motbakkene ikke overskygger gleden ved fantastisk natur :)
  Vikelig flott illustrert!

  SvarSlett
 9. Så vakkert! Trolsk stemning på disse bildene:)

  SvarSlett
 10. Utrolig vakre bilder. Og for en fantastisk natur du har klart å fange opp. Jeg ble stum av beundring og ser virkelig stillheten i bildene:)

  SvarSlett
 11. Eg rekna med at du kom med nokre vakre bileter denne gongen, ja... Rett og slett ubeskriveleg nydeleg! Og du, tusen takk for sirup-tipset!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.