tirsdag 16. februar 2016

EtterpåsmartassEg har nok i åras løp smilt litt skeivt
tå desse damena
so bala so fele på med desse konfirmasjonane
..at da e mulig?
har eg vel kanskje tenkt..

 

kan no ikkje vere so vansjele?
men no e da jo sjølvsagt min tur..

 

og utfordringane og fallgruvena
står liksom i kø
da indra stresset held på å danna seg som ei mørk sky i horisonten
så eg lure jo på ka gjorde du?
om du har bore ein unge eller to
fram til konfirmasjon :)

5 kommentarer:

 1. Hei :) mine tips vil være å gjøre det enkelt, og få med noen ting som konfirmanten din kunne sette pris på. Og gjøre mest mulig i god tid i forveien for å unngå det værste stresset.... Lykke til :) det enkle er ofte det beste ;)

  SvarSlett
 2. Ja, det kan du si.. Jeg hadde nok tenkt de samme tankene, jeg også, inntil jeg måtte to lørdagsturer til byen bare for å finne de rette serviettene..

  SvarSlett
 3. Jeg leste om en konfirmasjon ifjor, der fikk gutten velge mat og det ble taco! Tanten laget kaken og pynten var enkel og kunne brukes ommat. Det hadde vært så hyggelig fortalte damen og alle hadde kost seg. Er det ikke det som er meningen egentlig?! Hvem er det vi skal imponere? Jeg har en konfirmert datter og en sønn som skal konfirmeres nå i mai. Bordkort og invitasjoner er klare, matplan og gave likeså. Broren lager en photostory og jeg skriver en tale til ham. Talen er det viktigste jeg gjør synes jeg, for det er i den jeg vil prøve å fortelle hvor stolt jeg er av ham og gi ham en ekstra bolk selvtillit å ta med på veien. Stresse? Nei. Det skal jeg ikke denne gangen heller.Pam i Sør

  SvarSlett
 4. Kos deg! La konfirmanten vere med på førebuinga, men utan press sjølvsagt.
  Lag deg ei liste og kryss ut etterkvart.
  Lukke til :-)

  klem

  SvarSlett
 5. Jeg ber alltid folk som skal arrangere selskap om å lage en tabell med tre kolonner og mange rader. Sett inn tidspunktet der gjestene skal komme sånn 1/3 ned i tabellen i den første kolonnen. I kolonne nr 2 skriver du det som skal skje idet gjestene kommer. Hvem skal ta i mot dem? henge av seg klær? Noe å drikke/spise? Skal konfirmantan få ta imot gaver og åpne dem da? Så fyller ut ut punkt for punkt gjennom hele selskapet. Ofte vil du se at at punkt krever forberedelser tidligere på dagen, eller flere dager før. Et eksempel er når dere skal tenne lysene på bordet. da er det veldig lurt å ha en lystenner, som må kjøpes.Hvis dette skal være hjemme så må alle viktige beskjeder til de på kjøkkenet skrives ned.Så slipper du å gi muntlige beskjeder. Det tar tid å koke kaffe til mange, beregn når koking skal starte og hvor mange termokanner som trengs. Lykke til.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.