torsdag 26. januar 2012

2012

No har eg lese meg te ka farga so e fine i år. Den fyste fargen er Tangerine Tango og er kåra av Pantone til årets farge.Den andre er grøn i ein eller anna variant, kåra av Fargerike til årets farge 2012Da va no voldsomt. Nett no når me har fått husa våre kvite og fine? Nett no når me trudde me va med i gjengen? Alt detta malearbeidet heilt forgjeves?

Eg ser no da, at har ein kasta seg på motekarusellen i fyste omgong, bør ein ikkje bera og klaga seg berre føda om ein begynna å føla seg litt kvalm etter eit par runda....

..men dei er no fine dei og...i små dosa...

4 kommentarer:

 1. Du kan så si, for disse fargene er nå ganske så intense, men rød er mer min farge enn grønn... Men man venner seg til det, gult kommer foresten også sies det. Og så er det pastellene, spesielt den nydelige gråblå. Og hvitt er jo en nøytral bakgrunn uansett, så jeg maler ikke om, ikke enda;)

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig glad i rødt, men klar rød. Orange.. litt verre. Om det skal være grønt, må det være en lys grønnfarge. Mørkegrønn er vanskelig..
  Uansett herlig med farger. Mot en hvit bakgrunn:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Tja sei så - kva skal vel malarforetningane leva av om det ikkje var fordi "moten" skifta. Eg har villmarkspanel i or på stova og den er det forbod mot å mala....så motefargane får kome og gå for meg.....men ein kan gjere mykje med dukar, lys og blomar:-)

  jannetove

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.