torsdag 17. juni 2010

Regn...
...nett ein kommentar til skjenken under...det har aldri vore på tale å male den. Eingong svart, alltid svart...da va utfordringa eg kvidde meg fø....

7 kommentarer:

 1. Vackert med våt lavendel! Ibland är det bra med regn!! Just den här lavendeln är väldigt fin. Hoppas det har slutat regna nu.
  Ha det så bra.
  Kram Ingrid

  SvarSlett
 2. Enig med du ikke mal den. Den var superfin den sorte sjenken, flott med kontraster! Flotte bilder du viser her også i regnet, det vil seg liksom sommerværet.

  SvarSlett
 3. Okidoki :o) Enig i den avgjørelsen :o)
  Fine regnværsbilder!

  Klem J.

  SvarSlett
 4. Fine regnbilder. Jorda hos oss lengter etter vatn, beita treng det for å fø dyra. Og skjenken, den hadde fått vera svart hos meg, men ni liker jo eg kontrasten mellom det lyse og det svarte !!

  SvarSlett
 5. Heisan..for en flott blogg du har.... og den skjenken din var alldeles nydelig..ville hller ikke malt dne hvis dne var min.. den er akkurat så sjarmerende slik den er o=)

  god helg..O=)

  SvarSlett
 6. Fornuftig avgjørelse - ein gong svart alltid svart. Nydelig var den, men skjønner jo utfordringen - er ein vand med kvitt så er den nok bra synleg i heimen.

  Vakre lavendelbileter!!

  Klem!!

  SvarSlett
 7. Regn!! Her er det høststorm!!... Litt merkelig i juni,men pytt...ingen ting vi kan gjøre med det annet enn å kle seg godt...
  Har stooorkosa meg med alt det vakre nok en gang hos deg... Bør kanskje svinge malerkosten på våre lett gulnede vegger... Gamle gulv har vi desverre ikke:-(
  Suuuperdeilig lørdag & Klemmm Randi

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.