lørdag 19. juni 2010

Ein bloggar si tilståing...

øve morgonkaffien...Eg har alltid rekna meg som ei som går litt på skrått i gjøno straumen. Ikkje heilt i mot, men heller ikkje heilt med. Berre daud fisk søm med straumen seie dei, sikkert både sant og usant i det. Da e ofta kjekt å tru at grunnane til våre val er veldig høgverdige, at me er meir genuine enn andre kanskje. Min grunn har som oftast vore penga. Å reisa med straumen kostar ofte litt penga. Ikkje noko svært høgverdig med det, anna enn at eg ikkje vart heilt A4, faktisk kanskje litt meir A5 til tider...

So vart eg bloggar og kjende kor desse straumane vart sterkare og sterkare og plutseleg hadde eg kjøpt meg både da eina og da hitt...som eigentleg ikkje var heilt meg. Ein dag vakna eg opp i eit kvitt blonde helv..... og visste at eg hadde gje for langt. Då eg endeleg hadde kara meg til bake til min eigen stil hadde eg uforvarande kjøpt meg nokre koppar frå Green Gate...kanskje det mest straumeførande som fins i år. Fine nok, men ikkje akkurat praktiske som karane her pekar på, eg må gå frukostkaffirunden med arbeidshandskar på for å ikkje brenne fingrane av meg....

Og her i går greip eg meg sjølv på fersk gjerning rett før kjøpte eit middels stort famileservise av da sista nya ...PIP.

Herregud!

Eg hadde lese at PIP var for vidarekomne, dar GreenGate var for allmuen, og kven vil vel ikkje rekne seg blandt dei vidarekomne? Før eg visste ordet av det var eg vorten slaven din... interiørbloggemonsteret...med dei strie straumane dine... (formidlande omstende, gensaren er heilt klart ikkje Odd Molly, heller Ellos trur eg...)

To koppar.. litt ubrukeleg Green Gate, og eg var fortapt. Eg hadde røykt min fyrste joint og no er det gjort...

15 kommentarer:

 1. *knegger godt av DAGENS INNLEGG:) You made my day.... Du kan virkelig få sagt det:) Jeg har jo selv en skål fra Pip og kjenner hvordan den river i kjøpelysten med jevne mellomrom. Spesielt fordi jeg kunne tenke meg rosa Pip...så da skjønner du;) Nei, vi har visst røykt vår første joint hele gjengen...blir tøft dette!

  SvarSlett
 2. Herlig herlig!
  Jeg kjenner meg sååå igjen! Selv om jeg la ned bloggen min, så leser jeg jo andres blogger. Og det er helt utrolig hvor fort man blir påvirket.
  Man står faktisk i fare for å miste sin egen smak, blandt blonder, green-gate og Pip.

  Ha en strålende dag! :)

  Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 3. Hihi! Knegger gjenkjennende godt jeg, også:)

  Bra innlegg! Ups, ups...!!
  - en til som har røykt sin første joint! Vi får prøve så godt vi kan og holde på "vår egen" stil. Morsom lesing!

  SvarSlett
 4. Utrolig deilig innlegg:-)... For meg kan det være litt sånn at jeg noen ganger gjør ting for å hvertfall ha noe som er i nærheten av A4...:-)
  Aner ikke hva Pip er,og Greengate har jeg ikke...hmmmm...er ikke noen av teppene mine til sofaen det mon tro...Jo!!!Jammen er de ikke det...
  Får gå inn å kikke på Pip...Kanskje jeg har det også...
  Du er bare herlig & ha verdens fiiineste dag...
  Stooor klem Randi

  SvarSlett
 5. Ja, der traff du vel spikeren rett på hovudet !! Som hos deg er det nok økonomi som styrer ein del av mine innkjøp, både ute og inne og det er kanskje bra ? Ellers hadde eg vel kanskje hoppa mellom GG og PiP eg og. Men påverka vert ein, det er klart. Men eg prøver å klumhalda på min blanding av "norsk landstil" og eit litt moderne utrykk.....Min stil kanskje...?? Go`Helg !!

  SvarSlett
 6. Du er god..;-)
  Ha ei kjekk helg!

  SvarSlett
 7. he he.. her kjente jeg meg igjen!! Tok meg selv i å vurdere green gate kopper i butikken i går, enda det ikke er min stil..men jeg er bare bittelitt påvirket av blogglandia ( les Emmeline) hihi. Koppene ble satt tilbake i hylla og med meg hjem hadde rustikke trebokstaver fra Jeanne D'Arc. Fargene Brunt, beige og hvitt... da er det min smak som avgjør.
  Ha en fin helg :))

  SvarSlett
 8. HERLIG innlegg!!!
  Nesten litt flau må jeg bekjenne at jeg vurderer å kjøpe PIP, om ikke annet så de lekre skålene. Men så er jo muggene bare nydelige.. Og... Ha ha

  Ønsker deg en fin dag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 9. Jaa, sånn kan det gå....
  Kan jo si da at jeg ikke er medstrøms i det hele tatt, ettersom jeg ikke har hverken PIP eller Green Gate - så jeg er vel heller helt ute, og slettes ikke inne i varmen, jeg da. Vel, vel...

  God helg, da!! : )

  SvarSlett
 10. been there, done that :o) hihihi...
  Klem J.

  SvarSlett
 11. Hehe.... nu måtte jeg bare le litt. Som jeg for en tid tilbake skrev i min blogg, så har jeg min egen stil, og den heter Hmmer&Kanari. Mannen hadde fått åndenød om han måtte leve blant blonder og dill. Og jeg selv synes slikt kan være fint hos andre, men ikke hos meg.

  I tillegg er jeg ikke spesielt glad i å gå i butikker, og å handle på nett gjør jeg ikke. Jeg er nok rar. Jeg kan godt innrømme at det finnes mye fint å få kjøpt, men det er så mye av alt at jeg ikke finner noe som helst. Og det er egentlig helt greit.

  SvarSlett
 12. Morsomt :) Jeg har ikke begynt med Greengate ennå, men har havnet på Durance-kjøret... :)

  Catje

  SvarSlett
 13. Du er bare god, du! Tror ikke du at jeg her forleden kjøpte meg min første fløtemugge og kjøkkenhåndkle i PIP. MEN, dagen etter gikk jeg tilbake i butikken og leverte de tilbake. PIP er herlig, men snart har vel alle det... akkurat som GreenGate (som jeg har noen skåler og mugger fra). Helt klart jeg blir påvirket av trender og andre bloggere. Ikke alltid lett å holde på "stilen min" (som jeg til dags dato ikke er helt sikker på hva er...)
  Jeg nyter mine besøk her hos deg, dine herlige bilder og underfundige betraktninger om tingenes tilstand. Keep up the good work!

  SvarSlett
 14. Men samtidig som interiørbloggene kan kjøre en inn i en stil, så kan de også sette en på nye og spennende gjenbruksideer, inspirasjon til å gjøre noe lekkert ut av noe hverdagslig..

  Jeg leser ikke så mange av de rene interiørbloggene, men jeg leser noen, og det er stort sett de med helt egen stemme, og mye gjennbruk. Men såklart kan man bli inpirert til å skulle kjøpe noe nytt også ja...

  Er ikke greengatefan, men den koppen der har jeg sett på før, den liker jeg ;)

  SvarSlett
 15. Herlig innlegg;-) Green Gate finnes her hos meg, men mest til pynt. Drikker hverken latte, kaffe eller te ;-) Men de er fine til små blomster også.....Pip har jeg ikke oppdaget enda, sikkert like greit;-) Best å komme tilbake til egen stil, ehh hvis jeg i det hele tatt har noen stil da.... Vakler fra det ene til det andre som jeg synes det er vakkert å se på.

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.