mandag 7. desember 2009

7. desember Tilda vs. Maileg

For dei som hugsar godt, ellers om heilt tilfeldig las at eg hadde eit heller skrekkeleg møte med ein Tildanisse i fjor før jul..... so kjem no oppfylgjaren.

Saka var den at eg ville være ein del av eit felleskap, og felleskapet i fjor hadde ein fellesnevnar rundt juletider. Tildanissar og englar. Bloggverda var full, og eg ville vere med.

Nissen vart feilproposjonert og aldri ferdig og havna på hovudet i ei skuff. Dar har han lege og vansmekta eit år.Men plutseleg her ein dag hadde han fått nok og bukta og kava seg ut av fengselet sitt og meir eller mindre krov å verte ferdigstilt som det heiter på fagspråket. Eg kjende meg freista.

Likevel hadde eg fått med meg at Tildanissar ikkje hadde same svungen i bloggverda som før. Tildanissen var vorten heilt 2008, eller kanskje endå verre...2007. I år er det heilt ein annan som tel...Jepp! Dei er overalt...tilogmed heime hjå meg. Dog berre som gåvemateriale til søte små tanteborn. og best av alt...og dei kjem ferdig montert!!!!...So sit han då der....han som kun ei mor kan elska....og knapt nok det...

8 kommentarer:

 1. Hihihi...
  hodeløs og litt fortumlet på det siste bildet ;o)
  Er det ikke rart hvordan vi blir påvirket? Walther hus, Tilda, Maileg osv osv :o)
  Tilda og Maileg er helt fraværende her i huset... vet ikke hvorfor - men har liksom ikke trykket de helt til hjertet liksom ;o)
  Ha en fin kveld :o)
  Og takk for koselig hilsen fra deg ;o)
  Klem J.

  SvarSlett
 2. Ha ha ha...og jeg som nettopp har kjøpt meg en Tilda...men har merket at det er Maileg som er "IN" om dagen...men jeg skjønner at du elsker den hodeløse mannen din;)

  SvarSlett
 3. Den der kan bli kva som helst...
  Det er du som er skapar veit du..;-)

  Alt frå nisse eller engel eller...

  SvarSlett
 4. Hydr, hydr hydr. Fnis. Jeg likte den der som kun en mor kan elske jeg da. Likte dan faktisk så godt at jeg må skrive det i en liten kommentar her selv om jeg overhodet ikke har tid til å blogge nå.

  Jeg har aldri helt klart å manne meg opp til å lage Tildaer. Jeg syns de er fine, men det er vel Tilda tilbehøret jeg liker best, ikke de damene. Får ikke helt connection med de, jeg syns de er litt skumle. Men har veid for-mot lenge.

  Maileg derimot. Hehe. Jeg har jo lillemalien å skyve foran meg som alibi. KLART hun ønssker seg svære kaniner? Joda, hun gjør det. Men hvor fikk hun ideen fra?

  Tudelu ;)

  SvarSlett
 5. Hahahahaha... nå ler jeg så jeg rister her. Du skriver så utrolig festlig!! Her er det også fritt for både Tilda (har aldri falt helt for den) og Maileg. Tror kanskje det kommer en Maileg-mus eller noe slikt i hus etter hvert, for de syns jeg er knallsøte.

  Så du får kose deg med Maileg-en så lenge du har den og så får vi vel se om Tilda-en blir ferdig noen gang da?

  HA en god natt!

  SvarSlett
 6. Det utganspunktet der gir unike muligheter... la det bli ein Nisse på Ramme Alvor !! Lykke til !!
  Ha det fint !!

  SvarSlett
 7. Nå har jeg gravd i skuffene her, og jeg fant ut at sølvforgllingen er kjøpt på Panduro, det er tynne blad som skal legegs på med myk pensel oppå en spesiell lim.

  Deretter har jeg brukt Liberon antikkvoks (jernvare). Jeg mistenker at jeg først hadde på litegrann sånn patineringskrem fra Folk ARt (Panduro igjen). Man tager hva man haver....bare spør hvis du lurer på noe ;)

  Ha en strålendes dag !

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.