fredag 3. juli 2009

Rosina i pylso..

Dette innlegget er ei lita helsing til Julie som har lukka og stengt bloggen sin av nokre forståelege grunna.Då eg byrja å blogga las eg alt eg kom over, auga vart stort og vått og bloggrollane mine ville ingen ende ta. Slikt måtte no enda med kolaps, og da gjorde det. Plutseleg ein dag tenkte eg at eg kom til å stryka med om eg såg ein kvitmala skjenk til....det gjorde eg ikkje, og kjem vel aldri til å gjere det...eg likar kvitmala skjenkar, men eg slutta å lesa kreti og pleti og fekk meg ei kort, men fast liste med bloggar eg ville fylgje med på. Julie var ein tå dei...Tåssje me ikkje får lesa meir frå din penn, du gjorde da kjekt her på internetten....du vert sakna.

5 kommentarer:

 1. ...ja, trist når man "mister" en bloggevenn...

  Ha en fin sommerdag :o)

  Klem J.

  SvarSlett
 2. Hei vennen,

  ja jeg får meg til å kalle deg det. En venn gjennom bilder og ord, gjennom sommer og vinter, oppturer og nedturer. Jeg ville ha savnet deg, så jeg forstår at det gjør vondt i hjertet...Håper du har det godt i sommervarmen, at øynene smiler at opplevelsen er stor. Jeg er selv glad for hver dag, sommeren er herlig!

  Ønsker deg en herlig helg, med varme minner.

  Gode klemmer
  Aina


  PS: Magiske bilder, og takk for dine Inspirerende strofer!!

  SvarSlett
 3. ..ville bare innom deg og si fortsatt god sommer...
  Nå blir det en pause her fra meg.

  Nyt hver dag ;o)

  Klem J.

  SvarSlett
 4. Hei du !
  Takk, så hyggelig !

  Jeg har savnet blogginga mer enn jeg trodde og synes det rett og slett er stusselig å miste kontakten med enkelte her inne. Har vært på en helgetur i Sverige og loppisene ble selvfølgelig besøkt. Tenkte at her har jeg et ypperlig innlegg til blogge, men... Jeg har jo ingen blogg lenger. Søren og.....
  Mailadressa mi er steinbukk63@hotmail.com. Send noen ord da ! Jeg rakk ikke å notere di !

  Kos deg ! Je kjem innom att

  Julie

  SvarSlett
 5. Ja Julie vil bli sakna av mange. Takk til ho for det ho delte med oss. Kanskje ein dag kan ho kome igjen med sine gode og tanke vekkande innlegg?
  God sommar til henne og til deg ;-)

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.