De har fått høyrt mykje om paradisepleprosjektet mitt
eg har eit tre, men makkane åt blomana av i vår
so eg måtte til ein bonde og be om litt å eksperimentera med
og da fekk eg visseleg
eg las meg opp på allslags løye
og kom fram til at eg ville laga sirup av godsakene
det tok si tid før eg fann ut av det
at ein må koka da lenge etter at safta er gelestiv for å sirup
så eg har laga paradiseplesirup av eple som har vore marinert i kvitvin
og kokt inn med Calvados
da e kraftkost, da kan eg lova deg
No gler eg meg te å prøva da ut
smørja inn hjortesteika
ausa øve dessèrt-isen
og alt anna eg berre kan komma på
(ein liten kommentar: det som er i glasa på bilda er gelè og delvis uferdig sirup, sirappen må kokast mykje lengre og vert av den grunn mykje mørkare, framleis raud men mørk)
(ein liten kommentar: det som er i glasa på bilda er gelè og delvis uferdig sirup, sirappen må kokast mykje lengre og vert av den grunn mykje mørkare, framleis raud men mørk)
For ein farge seier eg!
SvarSlettOg smakar det like godt, ja då er det verdt strevet!
Nattaklem
Det var en utrolig farge på sirupen.
SvarSlettDette blir nok tilbehøret som spisser ethvert måltid!!!
Høsthilsen fra Marit
Æ bære ælska blåggen din! Gjeve bilder å æn f.a.n.t.a.s.t.i.s.k tækstgiving. Takk no!
SvarSlettDet ser helt fantastisk vakkert ut
SvarSlettHerlige farger og Håper det smaker :)
ihre dekoration ist schön herbstlich, tolle bilder!!! liebe grüße von angie
SvarSlettDet ser riktig lekkert ut og smaker sikkert fortreffelig. Nydelige glass og krukker til å oppbevare sirupen i!
SvarSlettOj, så flotte epler og sirup! Får nesten vann i munnen av bildene dine :))
SvarSlettDie Bilder sind immer wunderschön. Leider versteh ich kein Wort :-))
SvarSlettWahrscheinlich verstehst Du mich auch nicht, aber macht nichts.
Ein großes, dickes Lob fü diesen tollen Blog!
Liebe Grüße, Christiane