mandag 31. mars 2014

Bjørkesirup i emning



5 kommentarer:

  1. Bjørkesevje vekker barndomsminner.
    Husker vi pleide å tappe det. Men tror aldri vi brukte den til annet enn å smake på.
    Bruker du det til å toppe desserter med, eller hva er bruksområdet?
    Spør fordi jeg aldri helt har fått taket på dette.
    Masse hilsen Marit

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt spørsmål :D kan bruke det som sirapp ellers, på is, te desserta ol. men eg driv og å prøve kokkelere for å prøva finna noko lokalt...som i lag med heimalaga bjørnebærlikør, fiken og is kan verta noko godt? Tida vil vise. Sirappen vert søt, men syrleg og har ein klår smak av vår :D og skog...på ein god måte.

      Slett
  2. Har du prøvd lage lønnesirup?
    Veit du kva haldbarheita på sirupen er?

    Herleg når sevja skyt!

    klem

    SvarSlett
    Svar
    1. me har ikkje så mykje lønn her, så det har eg ikkje, men ein gjer det nok på same måten. Eg har problem med at sirupen krystaliserar seg etter 3-4 månadar på kjøl. men smaken er like god.

      Slett
  3. I don't know why I cannot follow your blog via Google. But I added you in my blog list.

    SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.