fredag 30. juli 2010

Ynskje....

Då ei veninna av meg ringde mannen min for å høyre kva eg ynskte meg til jul hitt året, var svaret kort og godt; ny forsterkar i stova.og no heilt utan å skjøna kvifor, ynskjer han seg meir av dette flotte Pipserviset... om du skulle kome til å spørje meg...Eg som heilt har droppa å drikka kaffi av desse koppane. No er eg ein reformert bloggar som drikk Pukka-te frå Pip-koppar... og sneiar litt bortom lukka kvar dag...

8 kommentarer:

 1. Herlig!!!! :-)
  Den ene er den andre verdt :)

  Jeg har fullstendig forelsket meg i pip-serviset, er bare sååå nydelig!

  Nyt sommerdagene!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Ja, er det ikkje rart du...korleis ynskja kan forandra seg alt etter kven ein spør ? Og at me ynskjer oss ting me ikkje visste om ein gong !! Haha og go`helg !!

  SvarSlett
 3. Hevnen er søt, ja ! :-) Håper ønskene hans går i oppfyllelse:-)

  Pip meg her og pip meg der, sier jeg . Synes jo de er kjempefine jeg og, så innerst inne bare gleder jeg meg til det har gått noen år og jeg kan kjøpe det på loppemarked . ER man prinsippfast, så ER man prinsippfast, lissom.

  Go helg til deg :-)

  SvarSlett
 4. ..ønsker meg pip jeg også..men driv du og kjøpar dei på nett?? her ute er det ingen som har dei iallefall..ka farge har du? bærre blå? eller litt tå kvart....reformert og tedrikkar??..nye tider krever nye metoder.....jau jau....klam i natta

  SvarSlett
 5. Den oppskrifta der skal jeg forsøke og - har nemlig endt opp med både gravemaskin og 2 x tilhengere fordi nettopp jeg hadde ønsket meg det!!!

  Nydelig service - ser jeg må gjøre en googling på nettet :-)
  Og du - i Modalen har jeg faktisk vært både på laksefiske og telttur! Har stående invitasjon til fiske der, kanskje jeg skulle bli med igjen, og plutselig stikke innom på tebesøk??

  SvarSlett
 6. Måtte innom for å sjekke røynda....HERLIG røynd:)

  SvarSlett
 7. Ooooo' du befriende bloggskriverske!
  Jeg koser meg SÅ med dine innlegg, Britt.
  Jeg gir deg herved min egen, nettopp nyutnevnte pris;
  Bloggpennen!

  SvarSlett

So kjekt at du legg att eit ord. Eg legg meg da te hjarta.